Томсер - Вижте още

Томсер

ТОМСЕР е една от първите фирми за производство на копчета в България и вече 30 години е лидер в тази сфера. Предлагаме разнообразие от модели в голяма цветова гама и размери в широк диапазон
Томсер - Копчета

ТОМСЕР е една от първите фирми за производство на копчета в България и вече 30 години е лидер в тази сфера.

Предлагаме разнообразие от модели в голяма цветова гама и размери в широк диапазон. Материалите, с които работим, са различни видове пластмаси, полиестерни смоли, дърво и др. Като допълнителна дейност фирмата включва и производството на катарами, както и копчета за работно облекло, закачалки, копчета за готвачи, а също и всякакви детайли и аксесоари по желание, или проект на клиента.


Томсер - Копчета Томсер - Копчета Томсер - Копчета Томсер - Копчета Томсер - Копчета Томсер - Копчета Томсер - Копчета Томсер - Копчета Томсер - Копчета Томсер - Копчета

ТОМСЕР разполага и с прецизни лазерни машини, които се използват освен за гравирането на копчета, но също така намират широко приложение и в областта на рекламната дейност. С новите технологични линии и машини, с които оперираме, е налице голям производствен капацитет и това дава възможност за бърза и навременна реакция в разработката на моделите, както и за самото производство на дадена поръчка.

Производствената база и машините са разположени в нова двуетажна сграда на площ от 1400 кв.метра. Една част от съоръженията са закупени с финансовата подкрепа на Европейския фонд за регионално развитие. Произходът им и технологиите на работа са на италианската фирма TULLIO GIUSI SPA, като специалистите ни са преминали курс на обучение в Италия.

През всичките тези години коректността и лоялността стоят на първо място за нашата фирма. А удовлетвореността на всеки един клиент е наш основен приоритет!


Томсер - Копчета Томсер - Копчета Томсер - Копчета Томсер - Копчета Томсер - Копчета Томсер - Копчета Томсер - Копчета Томсер - Копчета Томсер - Копчета Томсер - Копчета

Мнения за Томсер


The company has no review.

Напиши мнение за Томсер


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.