ХИМПРОГРЕС ЕООД  itemprop=

ХИМПРОГРЕС ЕООД

Монофил от Ф0,15 до Ф1,5 мм. от полиамид, полипропилен, НДРЕ
"ХИМПРОГРЕС" ЕООД е частна фирма, основана преди 27 години. Произвежда изделия от пластмаси: 1. Монофил от Ф0,15 до Ф1,5 мм. от полиамид, полипропилен, НДРЕ 2. Косъм за четки синтетичен 3. Корда въдичарска 4. Коса за кукли 5. Мрежи, сита, филтри от монофил 6. Филтри от полиестерна и полиамидна нишка за циментови, керамични и захарни заводи 7. Мрежи за строително скеле и за покриване на посеви 8. Мушама за маса 9. Геотекстил полиестер, ламиниран с полиетилен 10. Фолио от LPDE с ширина до 5м. 11. Термосвиваемо фолио с ширина до 5м. 12. Бутилки, чанти, въжета за акумулатори и др.

Мнения за ХИМПРОГРЕС ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за ХИМПРОГРЕС ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.