Арт Юварос ООД - Вижте още

Арт Юварос ООД

ART JUVAROS е на българския пазар от 1993 годинa. Фирмата е специализирана в производството на изделия от метал: неръждаема стомана, месинг, ръчно ковано и профилно желязо, както и художествена обработка на метали. Изработваме стълби, парапети и огради.
Арт Юварос ООДАрт Юварос ООДАрт Юварос ООДАрт Юварос ООДАрт Юварос ООД
Арт Юварос ООД
ART JUVAROS е на българския пазар от 1993 годинa. Фирмата е специализирана в производството на изделия от метал: неръждаема стомана, месинг, ръчно ковано и профилно желязо, както и художествена обработка на метали. Изработваме стълби, парапети и огради и други
                     За нас:
Арт Юварос ООД
Кои сме ние и защо сме тук?

ART JUVAROS
е на българския пазар от 1993 годинa. Фирмата е специализирана в производството на изделия от метал: неръждаема стомана, месинг, ръчно ковано и профилно желязо, както и художествена обработка на метали. Изработваме стълби, парапети и огради, метални конструкции и козирки, пластични лога и надписи, мебели-уникати.
Работим изключително по индивидуален проект, което дава възможност на клиентите ни да бъдат УНИКАЛНИ в решенията и избора си.
Това, с което не правим компромис, е качеството и срокът !
Постигаме го с качествени сертифицирани материали и високопрофесионалното отношение на нашите специалисти.

Арт Юварос ООД Арт Юварос ООД Арт Юварос ООД Арт Юварос ООД Арт Юварос ООД Арт Юварос ООД Арт Юварос ООД Арт Юварос ООД Арт Юварос ООД
                     Продукти:
Нашите продукти:
  • прави и вити стълби
  • парапети и ръкохватки
  • огради,врати и портални комплекси
  • леки метални конструкции, козирки, обшивки
  • конструкции и обшивки за камини, барплотове и рюгвандове
  • мебели- уникати за дома, офиса, градината
  • металопластика
                     Продукти:

Водещ фактор в работа ни е доволният клиент.

Това обуславя предпочитанията към нашата фирма както на корпоративни строителни компании, така и на частни клиенти с високи изисквания за качество, стил и гаранции. Не е случайност, че ART JUVAROS е избирана като подизпълнител при реконструкция или строителство на отговорни обекти като: ЦУМ, Френско посолство, Холандско посолство, Посолство на Кувейт, Дипломатически клуб - Горна баня, хотел Велбъжд - гр.Кюстендил, Korner - Слънчев Бряг.
Наши клиенти са: Motorola, KPMG, BTV, MARSH, Пауталия ТУРС, ЧНУ ВЕДА, Интерстрой, Джи .Кей. Инвест, Bautex bul. и множество частни домове.

Арт Юварос ООД Арт Юварос ООД Арт Юварос ООД Арт Юварос ООД
                      www.juvaros.com