НЕФТГАЗИНЖЕНЕРИНГ  itemprop=

НЕФТГАЗИНЖЕНЕРИНГ

Фирма НЕФТГАЗИНЖЕНЕРИНГ предлага разработването и изпълнението на: Проучвателни работи и консултации на място,разработване на предпроектно проучване с предварителна генерална сметка за стойността на обекта, оценка на варианти,разработване на идейни
Бургас, територията на Лукойл Нефтохим Бургас, ет. 3 ст. 25, п.к. 64

Фирма НЕФТГАЗИНЖЕНЕРИНГ предлага разработването и изпълнението на: Проучвателни работи и консултации на място,разработване на предпроектно проучване с предварителна генерална сметка за стойността на обекта, оценка на варианти,разработване на идейни проекти.

НЕФТГАЗИНЖЕНЕРИНГ - отрасли:


Газифициране,

Мнения за НЕФТГАЗИНЖЕНЕРИНГ


The company has no review.

Напиши мнение за НЕФТГАЗИНЖЕНЕРИНГ


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.