Топлотехника - Вижте още

Топлотехника

Топлотехника Благоевград - Търговия на едро и дребно с материали и части за ВиК и отоплителни инсталации - бойлери, буферни съдове, бойлери със серпентина, помпи, хидрофори, тръби, бойлери, радиатори, камини, слънчеви колектори.
Благоевград, кв. Грамада, ул. Георги Попов 7

ТоплотехникаТоплотехника

ТОПЛОТЕХНИКА - ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ ДОМ :

Топлотехника
ПОВЕЧЕ ЗА НАС
ОТОПЛИТЕЛНИ СИСТЕМИ И ТЕХНИКА БЛАГОЕВГРАД


Създадена през 2001 г. с частен капитал, фирма Топлотехника ЕООД се занимава с търговия на едро и дребно. Високото качество и разумната цена на продуктите, предлагани от нас, са гаранция за стабилните позиции на Топлотехника ЕООД като значима фирма на българския пазар. Предлагаме Ви всичко за водопроводните, вентилационни, отоплителни системи в Благоевград и региона. Повечето продукти са на Ваше разположение в склада и магазините ни, а част от тях доставяме бързо и в договорените с клиента срокове.

Топлотехника ЕООД е фирма, която държи на лоялното и надеждно партньорство. Това ни помага вече години наред да успяваме на българския пазар и да работим в коректни отношения с нашите сътрудници, доставчици и клиенти. Потърсете ни в магазините Топлотехника ЕООД и ще Ви посъветваме по всеки въпрос относно възможностите за отоплителни системи в Благоевград и останалите продукти, които Ви предоставяме. Нашите сътрудници са отлично подготвени и любезно ще Ви консултират и съдействат. Очакваме Ви!

ОТОПЛИТЕЛНИ СИСТЕМИ БЛАГОЕВГРАД :

Топлотехника Към момента предлагаме многообразие от артикули в различни категории, може да закупите, всичко необходимо за направата на водопроводни системи .

При нас ще намерите всичко необходимо за изграждането на отоплителни системи за бита и промишлеността , както и различни по капацитет и дизайн бойлери – неръждаеми от 300 литра до 5000 литра с една или две серпентини, хоризонтални или вертикални, камини – на твърдо гориво с водни ризи, печки, слънчеви колектори – селективни, котли на нафта, на дърва, на газ, ел. енергия, на биомаса /пелети, костилки и др./. Топлотехника

Панелни и алуминиеви радиатори , всякакви помпи за отопление и водоснабдяване – потопяеми и хидрофори, пластмасови съдове от 250 литра до 9 тона, тръби за парно , полипропилени, полиетиленови тръби и части за тях, пвц – дренажни и канални тръби, медни тръби и фитинги – с различни размери, богат асортимент от Вик части , клингирити, изолации, пожарни хидранти и пожарни кутии.


Топлотехника

2700, БЛАГОЕВГРАД

Адрес:  ул. Георги Попов 7
Телефон:   073 / 832 962; 0878 / 828 113
E-mail:  toplotehnika4@abv.bg
Факс:  073 / 832 962

2900, ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Адрес:  ул. Дунав 20
Телефон:   0878 / 828 114
Лице за контакти:  Пламен Пеев

2800, САНДАНСКИ

Адрес:  главен път Е79, местност Валога
Телефон:   0878 / 828 104

2760, РАЗЛОГ

Адрес:  Христо Ботев 46
Телефон:  0747 / 80 090, 0878 / 828 118
Факс:  0747 / 80 090

2600, ДУПНИЦА

Адрес:  ул. Стефан Караджа 40
Телефон:   0878 / 828 103


При нас винаги може да разчитате, че ще получите културно и любезно отношение и ще работите с професионалисти!

Мнения за Топлотехника


The company has no review.

Напиши мнение за Топлотехника


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.