Топлотехника - Вижте още

Топлотехника

Топлотехника Благоевград - Търговия на едро и дребно с материали и части за ВиК и отоплителни инсталации - бойлери,буферни съдове, бойлери със серпентина, помпи, хидрофори, тръби, бойлери, радиатори, камини, слънчеви колектори.
Благоевград, кв. Грамада, ул. Георги Попов 7

ТоплотехникаТоплотехника

ТОПЛОТЕХНИКА - ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ ДОМ:

Топлотехника
ПОВЕЧЕ ЗА НАС
ОТОПЛИТЕЛНИ СИСТЕМИ И ТЕХНИКА БЛАГОЕВГРАД


Създадена през 2001 г. с частен капитал, фирма Топлотехника ЕООД се занимава с търговия на едро и дребно. Високото качество и разумната цена на продуктите, предлагани от нас, са гаранция за стабилните позиции на Топлотехника ЕООД като значима фирма на българския пазар. Предлагаме Ви всичко за водопроводните, вентилационни, отоплителни системи в Благоевград и региона. Повечето продукти са на Ваше разположение в склада и магазините ни, а част от тях доставяме бързо и в договорените с клиента срокове.

Топлотехника ЕООД е фирма, която държи на лоялното и надеждно партньорство. Това ни помага вече години наред да успяваме на българския пазар и да работим в коректни отношения с нашите сътрудници, доставчици и клиенти. Потърсете ни в магазините Топлотехника ЕООД и ще Ви посъветваме по всеки въпрос относно възможностите за отоплителни системи в Благоевград и останалите продукти, които Ви предоставяме. Нашите сътрудници са отлично подготвени и любезно ще Ви консултират и съдействат. Очакваме Ви!

ОТОПЛИТЕЛНИ СИСТЕМИ БЛАГОЕВГРАД:

Топлотехника Към момента предлагаме многообразие от артикули в различни категории, може да закупите, всичко необходимо за направата на водопроводни системи.

При нас ще намерите всичко необходимо за изграждането на отоплителни системи за бита и промишлеността, както и различни по капацитет и дизайн бойлери– неръждаеми от 300 литра до 5000 литра с една или две серпентини, хоризонтални или вертикални, камини – на твърдо гориво с водни ризи, печки, слънчеви колектори – селективни, котли на нафта, на дърва, на газ, ел. енергия, на биомаса /пелети, костилки и др./. Топлотехника

Панелни и алуминиеви радиатори, всякакви помпи за отопление и водоснабдяване – потопяеми и хидрофори, пластмасови съдове от 250 литра до 9 тона, тръби за парно, полипропилени, полиетиленови тръби и части за тях, пвц – дренажни и канални тръби, медни тръби и фитинги – с различни размери, богат асортимент от Вик части, клингирити, изолации, пожарни хидранти и пожарни кутии.


Топлотехника
Топлотехника
При нас винаги може да разчитате, че ще получите културно и любезно отношение и ще работите с професионалисти!