Елмира Енерджи ЕООД - Вижте още

Елмира Енерджи ЕООД

Доставка на дърва за огрев и пелети за отопление.Фирмата е официален представител на "Пирин Пелет" за град София. Елмира енерджи ЕООД добива и доставя широколистни дърва за огрев.
Нови Искър, ъгъла на Околовръстен път и Искърско дефиле, срещу Топ Хаус

Елмира 95 ЕООД

За нас :

Елмира енерджи ЕООД развива дейността си на територията на гр. София и околните населени места. Фирмата предлага на клиентите си дърва за огрев и пелети на конкурентни цени.

Услията на Елмира енерджи ЕООД през годините са насочени към предлагането на най-качествената дървесина и бързата доставка до Вашия дом.

Осноовните принципи на работата на Елмира енержи ЕООД са коректно и професионално отношение към всеки клиент, бързо и качествено изпълнение на поетите поръчки.Дърва за огрев и Пелети :

Елмира 95 ЕООД Елмира 95 ЕООД Елмира 95 ЕООД Елмира 95 ЕООД Елмира 95 ЕООД Елмира 95 ЕООД Елмира 95 ЕООД Елмира 95 ЕООД

Елмира Енерджи ЕООД - отрасли:


Горско Стопанство, Дървообработване, Дърва за Огрев,

Мнения за Елмира Енерджи ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Елмира Енерджи ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.