Какви са предимствата на платените пакети?


На всеки 7 секунди, реален клиент търси продукт, услуга или фирма в BUSINESS.bg!
Дали ще успеете да го заинтригувате зависи само от вас!

Ако искате вашата фирма да е сред първите във всеки раздел!
Ако искате в представянето си да имате снимки!
Ако искате да имате линк към вашият уеб сайт!
Ако искате до името на фирмата да бъде вашето лого!
Ако искате да представите фирмата си и английски език!
Ако искате таблици, схеми и диаграми!
Ако искате пълна статистика за посетителите си!
Ако искате да представите вашите продукти!

Ако искате да имате повече клиенти от вашите конкуренти!

Ако искате да имате всичко това изберете някой от платените ни пакети!Какви са предимствата на платените пакети?

Платените пакети са с годишен абонамент от 75 лв. до 550 лв. в зависимост от избраните опции. Поради описаните по долу причини и поради по-изчерпателната информация, както и по високата си атрактивност платените пакети биват посещавани от няколко пъти повече до няколко десетки пъти повече, спрямо безплатните при една и съща дейност на предствените фирми.

Характерно за всички платени пакети е, че включват линк към вашия сайт, различен брой изображения (снимки, чертежи, скици, диаграми и др.), някой съдържат лого на фирмата ви, таблици, предлагани от вас продукти и др. Също така малко изображение на характерен продукт, в краткото си описание при търсене, в отрасли и в ключови думи.

Платените пакети съдържат допълнителни ключови думи, с което при търсене в каталога биват класирани на по-високи места спрямо безплатните. В разделите по отрасли и ключови думи пакетите биват подреждани по низходящ ред, първи са най-скъпите пакети, последни са безплатните.


Каква е разликата между различните платени пакети?

Платените пакети се делят на два основни вида - фирмени и продуктови. Фирмените пакети са подходящи за цялостно предствяне на дейността на фирмата. При продуктовите пакети освен дейността на фирмата се представят и отделни нейни продукти. Разликата между отделните продуктови и фирмени пакети основно се изразява в типовете и броя на възможните елементи - изображения, таблици, лого на фирмата, продукти и др. - За повече информация относно отделните пакети щракнете тук. Всички платени пакети освен версия на български съдържат и версия на английски език.


Как да включа фирмата си с платен пакет в BUSINESS.bg?

Можете да въведете фирмата си с безплатен пакет и след това да закупите платен като следвате инструкциите в раздел "Добавяне / Редактиране на фирма" от менюто горе. Също така можете да ни пишете на e-mail: office@business.bg, с вашето име и телефон, ако искате да ви консултираме кой пакет е най-подходящ за вас, както и да изработим представянето ви в BUSINESS.bg вместо вас.
Консултациите и изработката са напълно безплатни.

Партньори