BUSINESS.bg - Мисия и Автобиография


Добре дошли на страницата на BUSINESS.bg - Бизнес Каталога на България.


Визия

Нашата основна цел е да бъдем част от дигиталното ежедневие на всеки българин, тъсещ бизнес информация в интернет.


Мисия

Ежедневно създаваме полезна, интуитивна и вдъхновяваща дигитална среда, отговаряща на все по нарастващите потребности на Българина.


Ценностна Система

- Силно развито чувство за отговорност, лоялност и фирмена принадлежност.
- Насърчаване и стимулиране на креативността и взаимодействието между хората на всяко едно ниво на компанията
- Даваме голяма свобода на нашите служители в изразяването на мнения и ежедневното вземане на решения.
- Ние полагаме грижа за клиента от типа 24/7/365. Което означава че сме на разположение на клиентите и прартньорите ни 24 час в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината.


Цел

Ежедневно създаваме полезна, интуитивна и вдъхновяваща дигитална среда, отговаряща на потребностите на българина. Целта ми е не просто да поднеса някакви сухи цифри, а да направя общуването ви с BUSINESS.bg и забавно и приятно. Вие ми помагате да се усъвършенствам, като ми задавате въпроси, а аз ви давам подходящите отговори. Когата разбера, че съм сгрешил, веднага се стремя да поправя грешката си, все пак съм още дете. Логиката ми е такава, че на интелигентно зададен ми въпрос, давам интелигентен отговор, но на неразбираемо зададен ми въпрос давам объркващ отговор. Мога да търся по много критерии като ключова дума, име на фирма, населено място или дори по адрес. Бързам да се похваля че наскоро ми подариха и нова функция GOOGLE maps, така че вече мога и да ви показвам местоположението на фирмата която търсите. Моята цел е непрекъснато да се разширявам и усъвършенствам. Приемам съвети и препоръки, защото това ми помага да се развивам и израствам.


Желаем да сме ви полезни, с информацията на страниците на BUSINESS.bg.

Партньори