Хостел Елена - Вижте още

Хостел Елена

Хостелът е на два етажа с 2000 кв. м разгърната застроена площ, включващ 40 стаи с две и три легла със собствени санитарни възли, телевизор, хладилник, сателитна телевизия, голяма тераса и интернет. Хостел Елена е разположен на комуникативно място, само на 10 минути от цетъра на София.
Хостел ЕленаХостел Елена


За нас
Хостел Елена

Хостел Елена е разположен на комуникативно място, само на 10 минути от цетъра на София. Хостелът предлага функционално обзаведени стаи с безплатен интернет и телевизор с кабелана телевизия. Всяка стая разполога с гардероб, бюро и хладилник.

Хостел Елена е в оживен район в близост до университети и на стотина метра от магазини, разсторанти и други възможности за забавление.

Хостел Елена предлага на своите гости уюта на общата оборудвана кухня, ароматни закуски и тиха градина.

Хостелът е на два етажа с 2000 кв. м разгърната застроена площ, включващ 40 стаи с две и три легла със собствени санитарни възли, телевизор, хладилник, сателитна телевизия, голяма тераса и интернет.

Хостел Елена - отрасли:


Хотели, Апартаменти под Наем, Хостел,

Мнения за Хостел Елена


The company has no review.

Напиши мнение за Хостел Елена


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.