Град: Ягода
Адрес: н/а

Телефон: 0885 634 810
e-mail:
web site:
СПА Хотел Терма - Вижте още
4.8 / 9

Фирмен профил

Карта

Изпрати имейл

Видео

Офиси

Напиши мнение

СПА ХОТЕЛ ТЕРМА
СПА хотел ТЕРМА
е разположен по средата на пътя между Стара Загора и Казанлък в китното село Ягода, прочуто с лековитата си минерална вода. С изискания си стил, тишина и спокойствие хотелът е идеално място за възстановяване и почивка.
                     За нас:
СПА хотел ТЕРМА е разположен по средата на пътя между Стара Загора и Казанлък в китното село Ягода, прочуто с лековитата си минерална вода. С изискания си стил, тишина и спокойствие хотелът е идеално място за възстановяване и почивка.

СПА ХОТЕЛ ТЕРМА
Водата е с температура 54 градуса по Целзий и с подчертано благотворен ефект върху кожата, опорно-двигателен апарат и периферна нервна система. Хотелът е символ на лековитите минерални бани в с.Ягода. Той е неделима част от Розовата долина и се превръща в приятна зона за почивка.

Гостите на хотела могат да се възползват да посетят намиращите се наблизо Мъглижки манастир, тракийската гробница в Казанлък, могилите Оструша, голямата Косматка, храм-паметника Шипка и други културни и исторически забележителности.
СПА ХОТЕЛ ТЕРМА
                     Стаи:
Хотел Терма е с капацитет от 46 легла разпределени в 13 луксозно и модерно обзаведени стаи - тип студио, което дава възможност за допълнително легло при семейства с деца, 9 луксозни стаи с 2 лягла, 2 апартамента и конферентна зала с 60 места.

СПА ХОТЕЛ ТЕРМА
Всяка от тях е обзаведена с:
  • телефон,
  • кабелна телевизия,
  • безжичен интернет,
  • мини бар,
  • самостоятелен санитарен възел.
Баните са с вани и са захранени с минерална вода.

Терасата е с гледка към Средна гора или Стара Планина
                     Лоби бар:
СПА ХОТЕЛ ТЕРМАСтилно фоайе посреща гостите на хотела, а модерния Лоби бар, със своя уют и нежна елегантност е най-подходящото място за делови или лични срещи.

Той предлага богат избор на безалкохолни напитки, български и вносен алкохол.


                     Ресторант:
Ресторантът към хотела е с капацитет 80 места ( с възможност за 100) и предлага изобилие от ястия на българската национална и европейска кухня.

Професионалния и любезен персонал ще превърнат Вашата закуска, обяд или вечеря с делови партньори, приятели или познати в едно приятно и незабравимо преживяване!
СПА ХОТЕЛ ТЕРМА
                     Спа:
Към хотела е изграден СПА център разполагащ с вътрешен и външен басейн с минерална вода,парна баня,сауна, хамам, козметика. Масажният кабинет предлага релаксиращ, тонизиращ, класически масаж, масаж с вулканични камъни и спа терапии като шоколадова, с екомед и др.
                     www.hotelspa-terma.com
СПА ХОТЕЛ ТЕРМАСПА ХОТЕЛ ТЕРМАСПА ХОТЕЛ ТЕРМАСПА ХОТЕЛ ТЕРМАСПА ХОТЕЛ ТЕРМАСПА ХОТЕЛ ТЕРМА
Населено място:

Ягода