АКВА ДЖЕТ 2011 ЕООД - Вижте още

АКВА ДЖЕТ 2011 ЕООД

Аква Джет 2011 предлага високонапорни бутални и мембранни помпи, хидравлични тест помпи, водобластиращи агрегати и окомплектовка, дюзи за високо и свръхвисоко налягане, мобилни вакуум машини за индустриално почистване, електрически задвижки, индустриална пневматика и хидравлика.
АКВА ДЖЕТ 2011 ЕООД
Фирма АКВА ДЖЕТ 2011 ЕООД предлага консултации, подбор, доставка и сервизно обслужване на машини и съоръжения, свързани с индустриалната хидравлика и пневматиката, хидравличния транспорт на флуиди, индустриално почистване.

АКВА ДЖЕТ 2011 ЕООД

Използването на приводи оборудвани с интегрирано управление в инсталации с ограничено място улеснява изключително много работния процес.

Чрез използването на иновативна технология на редуктора и мотора SCHIEBEL разработва интелигентната и компактна серия СМ.
АКВА ДЖЕТ 2011 ЕООД

Аква Джет 2011 ЕООД предлага за българските клиенти продукти на водещи немски, швейцарски и италиански производители на дюзи за каналопочистване. Те са изработени от висококачествени материали и са с работен обхват на налягане до 300 бара. Същите имат вторични дюзи/ вложки – стоманени или керамични, с различни размери.
АКВА ДЖЕТ 2011 ЕООД

Ремонт на високонапорни помпи УРАКА, надстройки на каналочистачни машини, агрегати за водно бластиране, доставка на оригинални резервни части и почистваща екипировка.

ОБАДЕТЕ СЕ: 0894 415 544
АКВА ДЖЕТ 2011 ЕООД

Услуги с машина за хидробластиране – 2350 бара – разбиване и саниране на бетон, почистване на метални конструкции (мостове, халета), каменни облицовки, отстраняване на различни отложения - боя, ръжда, смоли, омаслявания, битуми.

ОБАДЕТЕ СЕ: 0894 415 544
АКВА ДЖЕТ 2011 ЕООД Аква Джет 2011 стартира нов онлайн магазин

Аква Джет 2011 обяви старта на нов онлайн магазин, в който клиентите на фирмата могат да намерят и поръчат дюзи за каналопочистване и хидробластиране, аксесоари , балони за тръби, както и водоструйки.

"В новата уеб платформа се предлагат продукти на водещи немски, швейцарски и италиански производители на дюзи за каналопочистване. Те са изработени от висококачествени материали и са с работен обхват на налягане от 0 до 300 бара. Същите имат вторични дюзи/ вложки – стоманени или керамични, с различни размери. С избора на правилните вложки дебитът и налягането на водата могат да бъдат регулирани", коментират от Аква Джет 2011.

Виж още...

Аква Джет 2011

Продуктите в доставната ни програма са: бутални помпи, херметични помпи, мембранно-бутални помпи, високонапорни индустриални и процесни помпи, хидравлични тест помпи, електрически задвижки, приводи (актуатори) , автоматизиране на арматура, хидробластиращи машини и екипировка за хидробластиране, дюзи за високо налягане, машини с рециклиране на водата, индустриални вентилатори от пластмаса, пневматични повдигателни възглавници, уплътнителни балони, тестови и байпасни балони, хидравлични ножици и др.

Абонирайте се за нашия бюлетин за да получите актуална информация от нашата фирма: новини, нови продукти, промоции, кодове с отстъпки, участия на изложения и други търговски преимущества.

Ние работим с висококачествени продукти на нашите партньори от URACA, CAPPELLOTTO, SCHIEBEL Antriebstechnik, MIETZSCH, VETTER, LUKAS и ENZ, които се отличават с високото си качеството, изключителна надеждност и дългогодишни експлоатационни качества.

Решенията, които предлагаме са изключително оптимални и рационални и имат за цел постигането на вашия успех с решаване на конкретни задачи, което изгражда и нашата репутация на надежден партньор.

АКВА ДЖЕТ 2011 ЕООД АКВА ДЖЕТ 2011 ЕООД АКВА ДЖЕТ 2011 ЕООД АКВА ДЖЕТ 2011 ЕООД АКВА ДЖЕТ 2011 ЕООД


Наши клиенти са фирми от отраслите:

 • енергетика
 • металургия и стоманодобив
 • химическа и фармацевтична промишленост
 • водоснабдяване и канализация
 • строителство и инфраструктура
 • инженерингова дейност
 • фирми за ремонтно-възстановителни работи

Ние можем да Ви предложим:

 • компетентни консултации при подбора на отделни машини или цялостно решение при разработки на нови инсталации или модернизация на съществуващи технологии съобразени с най-новите действащи нормативи на Европейския съюз
 • доставка на машини и съоръжения с най-високо техническо ниво
 • доставка на резервни части
 • гаранционен сервиз и извънгаранционна техническа поддръжка
АКВА ДЖЕТ 2011 ЕООД
Гаранции:

Високото качество при решаване на всяка конкретна задача при нас се гарантира от:

 • консултации с висококвалифицирани специалисти от фирмите - производители или от инженерингови бюра за решаване на конкретни проблеми;
 • редовни персонални обучения на нашите сътрудници в заводите производители;
 • организиране на изложби и семинари за популяризиране на нововъведенията в производствените линии на производителите
Нашата цел е успешното решение на проблема при всеки един конкретен случай, а не единствено доставката на машина или съоръжение.
АКВА ДЖЕТ 2011 ЕООДАКВА ДЖЕТ 2011 ЕООД

www.aquajet-bg.com

Видео от АКВА ДЖЕТ 2011 ЕООД


Cappellotto - Вакуумен багер - видео 1

Cappellotto - Отстраняване на пътна маркировка - видео 2

VETTER - Мини повдигателни възглавници част 3 - видео 2

URACA - Почистване на топлообменници - видео 3

URACA - Разбиване на бетон - видео 4

Cappellotto - производствена програма - видео 5

VETTER - Уплътнителни балони част 1 - видео 6

VETTER - Уплътнителни балони част 2 - видео 7

VETTER - Уплътнителни балони част 3 - видео 8

VETTER - Мини повдигателни възглавници част 1 - видео 9

VETTER - Мини повдигателни възглавници част 2 - видео 10

4.4 14