Корпоративно промишлено предприятие ЕЛКЕРАМ  itemprop=

Корпоративно промишлено предприятие ЕЛКЕРАМ

производство на керамични детайли за електродомакински уреди произвеждани от заводите на бившето ДСО "Битово машиностроене" София.
Ломец, общ. Троян, обл. Ловешка

Фирмата ни е създадена през 1965 г. за производство на керамични детайли за електродомакински уреди произвеждани от заводите на бившето ДСО "Битово машиностроене" София. Завод "Елпром" гр. Варна и заводите на "Битова техника" Горна Оряховица, Кюстендил и др. В следващите години номенклатурата ни се разшири в областта на химическата и хранителновкусовата промишленост, химическите комбинати в Девня, Димитровград, Медодобивния комбинат в Пирдоп, Машиностроителните комбинати в страната, предприятията за ремонт на Битова техника и др. За електрическата промишленост: керамични изолатори, ролки, носачи, тръби, клейми, втулки, плочи нагревателни, звездообразни елементи за нагреватели и др. За химическата промишланост: рашингови пръстени, инталокс, катализатори и др. Изделия за общо предназначение в промишлеността: нагреватели с различни модификации и мощности. Дребен технически порцелан. Изделията се произвеждат от шамот и електропорцелан, с напрежение ниско до 1000 W. Поръчките се изпълняват по чертежи и техническа документация на клиентите.

Корпоративно промишлено предприятие ЕЛКЕРАМ - отрасли:


Битова Техника, Отоплителни Уреди,

Мнения за Корпоративно промишлено предприятие ЕЛКЕРАМ


The company has no review.

Напиши мнение за Корпоративно промишлено предприятие ЕЛКЕРАМ


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.