Джей Системи ЕООД  itemprop=

Джей Системи ЕООД

Отпадните растителни и минерални масла представляват сериозен екологичен проблем, оползотворяването им в една или друга форма днес се насърчава както у нас така и в рамките на ЕС. Преработката им до полезни продукти, като рециклиране и производство на
София, ул. Коста Лулчев № 10В

Отпадните растителни и минерални масла представляват сериозен екологичен проблем, оползотворяването им в една или друга форма днес се насърчава както у нас така и в рамките на ЕС. Преработката им до полезни продукти, като рециклиране и производство на биогорива макар и да представлява възможност, допълнително оскъпява продуктите, правейки ги сравними с цените на тези добити по традиционен начин. Една рентабилна алтернатива за оползотворяването на отработени масла се явява производство на енергия. Предлагания от нас когенератор дава възможност за комбинирано производство на електричество и топлина, при ниски цени на основните енергоносители - непреработени и/или отпадни растителни и минерални масла. Оползотворяването на енергията им по този начин разрешава и проблемите по съхранение, транспорт и депозиране на отработените масла с положителен финансов ефект за потребителя. Когенератор, който оползотворява отпадни растителни и минерални масла. С него се произвеждат едновременно електрическа и топлинна енергия. Изключително ефективен за маслобойни, месопреработвателни предприятия и автосервизи. Продукти оползотворяващи твърдата растителна биомаса: когенератори, отоплителни уреди, съоръжения и напълно комплектувани производствени линии за производство на пелетно гориво. Абсорбционните охлаждащи и отоплителни агрегати, предлагани от нас, дават възможност за климатизиране на широк спектър от сгради, при ниски експлоатационни разходи. Когенераторните станции предлагат и възможност за участие във вече свободния енергиен пазар на страната.

Мнения за Джей Системи ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Джей Системи ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.