Пламена Стил ЕООД - Вижте още

Пламена Стил ЕООД

Фирма ПЛАМЕНА СТИЛ ЕООД е специализиранав областта на маркетинга, производството и предлагането на собствени колекции конфекционни /младежки, класически и бизнес облекла/ и трикотажни изделия с широк диапазон на приложение....
Пламена Стил ЕООД

Историята на Пламена Стил започва с основаването на компания Тео Плам в далечната 1992г.
Създадена да задоволи желанията на клиентите, изискванията за финес, пълна с иновативни идеи за визия и нова класа в модното пространство на бизнес средите, собствениците и я популяризират на пазара на модните облекла. Тео Плам – едно популярно сред бизнес средите, и не само, име, което през годините добива и утвърждава все повече позиции на пазара в „производството“ на собствени идеи и визия за облекло на бизнеса и отделния клиент. В днешно време Търговското име бива прието от съвременните идеи за мода в бизнеса, и не само от вече познатото име ПЛАМЕНА СТИЛ.

Основната дейност на Пламена Стил е производство и предлагане на униформени облекла. За нуждите на фирми и предприятия от специализирано облекло се предлагат разнообразни материи, съобразени със спецификата на работата им, сезонността и най-новите европейски технологични разработки. Вече 25 години на пазара сме специализирани в производството на фирмено и работно облекло както за големи компании така и изработване на единични модели по поръчка.

Предлагаме и дизайнерски решения за всякакъв интериорен текстил.

Облеклата на фирма Пламена Стил се изработват от висококачествени тествани материи, отговарящи на изискванията на Българските Държавни Стандарти и съответните нормативи по ISO.

Работният ни екип е съставен от професионалисти с високи квалификации в сферите на маркетинга, мениджмънта и текстилните технологии.

Услуги:

Пламена Стил ЕООД
Пламена Стил ЕООД
Пламена Стил ЕООД

Пламена Стил ЕООД
Пламена Стил ЕООД
Пламена Стил ЕООД

Новини:

Пламена Стил ЕООД


www.plamenastyle.com

3.9 7