Последни новини


Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..

Етериум (ETH): Кога да очакваме следващата голяма актуализация на мрежата?

Виж още..

Валли 10 ЕООД  itemprop=

Валли 10 ЕООД

Валли 10 е фирма за шлайфани полирани бетони, индустриални подове, строителство жилищно и промишлено ремонти в Разград и региона. Валли 10 е с близо 20 годишна история и е лидер в региона за шлайфан и полиран бетон и индустриални подове.
ВАЛЛИ – 10 ЕООД гр. Разград е на строителния пазар от 1990 год. Правоприемник е на ЕТ ВАЛЛИ - 10 – Валентин Василев. Член на Камарата на строителите в България от 1996 год. Регистрирана в централния професионален регистър на строителя за извършване на строежи от първа група, от трета до пета категория съгласно чл. 5, ал. 6 от ПРВВЦПРС. Сертифицирана по ISO 9001:2000 Извършва ново строителство /гражданско и промишлено/ и строително-ремонтни работи - бояджийски, фаянс, теракот, Ел., В и К, хидро- и топлоизолации, гипсокартон и други. От 5 години специализирана група полага индустриални подове - шлайфани бетони, оборудвани с най-съвременна техника за обработка. Разполага със собствена складова база, дърводелски и гатерен цех.Съвременни машини и инструменти на утвърдени в бранша фирми. Работи с материали от производител, с доказано качество, придружени със сертификат. Строителна механизация товарни автомобили челен багер-товарач “Terex” мини челен товарач “Komatsu” автовишка автокран мотокар строителен инвентар Направа на индустриални подови настилки от бетон за: складове за хранителната промишленост, фармация, отговарящи на всички санитарни изисквания паркинги за лекотоварни и товарни автомобили подземни и надземни гаражи бензиностанции производствени халета Строително-ремонтни работи: бояджийски фаянс теракот и гранитогрес Ел. В и К хидро и топло изолация гипсокартон разбиване на бетони и настилки услуги със строителна механизация #slider{ min-height:198px} #slider img{ min-height:198px}

Мнения за Валли 10 ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Валли 10 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..

Етериум (ETH): Кога да очакваме следващата голяма актуализация на мрежата?

Виж още..