Трансметал - Вижте още

Трансметал

Фирма „Трансметал” ЕООД е създадена през 1997г. с основен отрасъл на дейност управление на отпадъци. Дружеството притежава Лицензия за търговска дейност с отпадъци от черни и цветни метали от Министерство на икономиката и енергетиката, както и Решение от Министерство на околната среда.
Трансметал - черни и цветни метали арматура бетон и изкопи разрушаване на сгради
БЕЗПЛАТНО !!! - разрушаване на сгради и почистване на обекта.
Изкупува всички видове камиони без ограничение година и състояние.

ЗА НАС:

Трансметал - бетон и изкопи разрушаване на сгради
Фирма „Трансметал” ЕООД е създадена през 1997г. с основен отрасъл на дейност управление на отпадъци.

Дружеството притежава Лицензия за търговска дейност с отпадъци от черни и цветни метали от Министерство на икономиката и енергетиката, както и Решение от Министерство на околната среда и водите.

„Трансметал” ЕООД
развива дейността си в шест основни направления: скраб; рециклиране на излезли от употреба моторни превозни средства; изработка на арматура; бетоновъзел; изкопна дейност и разрушаване на сгради.
Фирмата извършва превоз на черни и цветни метали със собствен транспорт.

Нашите бази за отпадъци са разположени в: Велинград, Септември, Чирпан, Ракитово, Пазарджик, Панагюрище, Пловдив и Стара Загора.

АРМАТУРА И АРМАТУРНИ ЗАГОТОВКИ, БЕТОН, ИЗКОПИ, РАЗРУШАВАНЕ НА СГРАДИ

СКРАП:

Трансметал - бетон и изкопи разрушаване на сгради
Вече 20 години на пазара, фирмата се специализира в изкупуване, преработка и търговия на широка гама черни и цветни метали.

Издава удостоверения за ИУМПС за дерегистрация пред КАТ.

„Трансметал“ ЕООД притежава следните разрешителни за дейности с отпадъци с широк обхват кодове:

Регистрационен документ № 07-РД-171-02/28.07.2015г. – РИОСВ – Пазарджик
Разрешително № 07-ДО-300-01/18.06.2014 – РИОСВ-Пазарджик
Разрешително № 13-ДО-451-03/18.06.2014 – РИОСВ-Стара Загора
Разполага с четири площадки, намиращи се в градовете: Велинград, Септември, Пловдив и Чирпан. “Трансметал” ЕООД разполага с необходимата специфична техника за демонтаж и транспортиране на метални отпадъци от място.
Трансметал - бетон и изкопи разрушаване на сгради
СТРОИТЕЛСТВО:

„Трансметал“ ЕООД е с дългогодишен и богат опит в строителството.Фирмата е специализирана в жилищно строителство, подпорни стени ивсички видове строителни услуги от основи до покрив.

Дружеството е регистрирано в КС и издава съответните актове, сертификати, декларации за съответствие за строителство според нормативните уредби в страната.

Трансметал - бетон и изкопи разрушаване на сгради
АРМАТУРА И АРМАТУРНИ ЗАГОТОВКИ:

Трансметал - бетон и изкопи разрушаване на сгради


„Трансметал“ ЕООД разполага със собствен арматурен двор с капацитет 400 тона месечно. Предлага на своите клиенти всички видове арматурни заготовки и ел.заварени мрежи.

Готовата продукция се изпълнява по конкретни заявки, а също така техническо лице разчита конструктивния план на дадения обект.

Със специален товарен автомобил оборудван с кран, арматурната заготовка се доставяна обекта и може да бъде разтоварена на височина 22м.


Трансметал - бетон и изкопи разрушаване на сгради
БЕТОН:

Трансметал - бетон и изкопи разрушаване на сгради


Фирмата притежава модернизиран възел с капацитет 60 куб/час. Има издаден сертификат за съответствие 06-НУРВСПСРБ-103-5/30.10.2017 за условията и реда за влагане на строителни продукти в строежите на Р България.

Производството на бетон и бетонови разтвори обхваща всички видове класове: от С8/10 – С30/37, включително и клас по водонепропускливост и мразоустойчивост.

За тази дейност компанията осигурява транспортиране и полагане на бетоновите смеси със собствена техника: 2 броя бетон помпи с дължина 36м, 2 броя комбинирани бетон помпи 24 метра, осем броя 10 кубикови миксери.

Трансметал - бетон и изкопи разрушаване на сгради
ИЗКОПИ:

Развивайки все повече своята дейност в областта на стройтелството, фирма „Трансметал” ЕООД предлага на своите клиенти извършването на изкопна дейност. Висококвалифицирани специалисти, притежаващи необходимия опит и професионалните тежки машини (оборудване) ще отговорят максимално точно и бързо на Вашите нужди.

„Трансметал” ЕООД
е бърз и гъвкав партньор в извършването на строителни изкопи на канали; ровове; дупки; тунели на жилищни, частни и обществени сгради; промишлени и търговски обекти.

Трансметал - бетон и изкопи разрушаване на сгради
Фирмата също така извършва изкопна дейност на канализация и на строителни терени в скални и земни почви.

Екипът на „ТРАНСМЕТАЛ’ ЕООД се стреми да предлага все по-комплексно обслужване на своите клиенти в областта на строителството. Извършването на изкопна дейност е основополагащ етап в строителството.

Дружеството извършва строителни изкопи на канали; изкопи на ровове и дупки; изкопи на тунели на жилищни, частни и обществени сгради; изкопи на канализация, както и изкопи в скални и земни почви.

Изкопната работа се извършва от висококвалифициран персонал с помощта на собствена тежка техника и багери.

РАЗРУШАВАНЕ НА СГРАДИ, РАЗБИВАНЕ, ДЕМОНТАЖ НА СГРАДИ:

Изкопни услуги от ТРАНСМЕТАЛ във Велинград

Трансметал - бетон и изкопи разрушаване на сгради
„Трансметал” ЕООД
е с богат опит в областта на събаряне и разрушаване на сгради. Компанията е специализирана във всякакъв вид разрушителна дейност на : жилищни, обществени и промишлени сгради.

„Трансметал” ЕООД притежава професионална техника за събарянето на постройки, която отдава и под наем. Фирмата предлага на своите клиенти решения свързани с разрушаването на сгради, демонтаж на съоръжения, механизирано извършване на изкопи с багер, разрушаване на скали и бетони с хидравлични чукове и хидравлична щипка за разбиване и др.

Бързината и чистотата в тази дейност са гарантирани от страна на фирмата. „Трансметал” ЕООД почиства стройтелния обект след разрушаването и куливирането на парцела. Дружеството осигурява извозване на инертните материали от стройтелния терен, а също и земната маса със собствени самосвали.

Фирмата разполага с 65 тоненбагер с 28 метрова Mixer 954 Electron стрела за вискоразрушаване на сгради и промишлени съоражения

РАЗРУШАВАНЕ НА СГРАДИ


Фирма „Трансметал” предлага на своите клиенти услугата”Разрушаване на сгради”, като бързината и чистота на работа са приоритет на Компанията. Дружеството извършва всякакъв вид разрушителна дейност – разрушаване на сгради; разрушаване на бетонни и тухлени сгради; разрушаване на друг вид съоръжения; разрушаване на скали и бетони с хидравлични чукове. Дружеството разполага със собствена професионална техника за разрушаване, която отдава и под наем.

Трансметал - бетон и изкопи разрушаване на сгради
Други услуги свързани с разрушаване на сгради от фирма „Трансметал”:
  • Разрушаване на сгради и промишлени съоражения
  • Разбиване на сгради и промишлени съоражения
  • Демонтаж на сгради и промишлени съоражения
  • Къртене на сгради и промишлени съоражения
  • Отдаване на багери под наем
  • Отдаване на строителни съоражения под наем
  • Отдаване на разрушителна техника под наем
„ТРАНСМЕТАЛ” ЕООД е гъвкав и сигурен партньор, търсещ най-добрите решения за клиентите си свързани с разрушаването на обект, демонтаж на съоръжения, механизирано извършване на изкопи с багер и др.

ТЕХНИКА ПОД НАЕМ:

Фирмата използва собствена специализирана техника: 65-тонен верижен багер „Либхер” 954 със стрела 28 метра; верижен багер „Либхер” 900 – Литроник; верижен 24-тонен Либхер 924 верижен; верижен багер „Катерпилар” 320 С, 21–тонен 210 Хюндай LC 7 A, верижен багер Хитачи ZAXIS 250 LCN, комбиниран багер Кейс – с разнообразен прикачен инвентар – хидравлична ножица, хидравличен чук и щипка за разрушаване, кофа за изравняване на терена.

Цялата налична техника се отдава по наем.

Трансметал - бетон и изкопи разрушаване на сгради
www.techno-yota.com

Мнения за Трансметал


The company has no review.

Напиши мнение за Трансметал


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.