Последни новини


Как да предпазите матрака си и да увеличите живота му?

Виж още..

Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Камбера и Син - Вижте още

Камбера и Син

Изработва Дървена дограма със стъклопакет, Дървени капаци за прозорци, Луксозни интериорни врати от МДФ, фурнировани, Kraftmaster, Mасивни врати от дъб, махагон и иглолистен материал, Портални, плъзгащи се и сгъваеми врати тип "хармоника".
Заглавие на модула
КАМБЕРА и СИН е лидер на пазара за висококaчествена дограма и врати в България
За нас:

20 години защитеност и уют в дома!

Фирмата е основана през 1992г. Oсновно направление на работата на КАМБЕРА и син е изработка и монтаж на дървена стъклопакетна дограма и луксозни врати, които дават на клиентите чувство на защитеност, уют и украсяват домовете им.

Строгото съблюдаване на технологията на производство и контролът по качеството на всеки етап от изработката гарантират изработването на дървена дограма и врати на европейско равнище, което се потвърждава от сертификата за управление на качеството ISO 9001-2000.

В производството фирмата използва иновационни технологии и висококачествени материали, благодарение на което се гарантира изработката на изделия от най-висок клас, които издържат на външни въздействия, същевременно запазвайки красотата и изяществото си с течение на дълги години.
ISO 9001:2000 ~ OHSAS 18001:2007

КАМБЕРА и син е единствената българска компания със сертификат за петзвезден прозорец, разработила и внедрила „Интегрирана система за управление по стандартите: ISO 9001:2000 и OHSAS 18001:2007".

Ръководството на фирмата е утвърдило политика на контрол върху качеството на производство, грижа за индивидуалните изисквания на клиента и постигане на здравословни и безопасни условия на труд.

КАМБЕРА и син непрекъснато подобрява процесите, свързани с удовлетвореността на клиента, с оглед на постоянната ни цел: да предлагаме най-добрите условия за закупуване на дървена дограма и врати на българския пазар.
Врати:

ОТЛИЧНИ ВРАТИ ЦЕНИ БЕЗ АНАЛОГ

Вратите са средство за осигуряване на физически достъп от едно пространство в друго. Когато са затворени, вратите затварят стаята от свързаните с нея пространства. Когато са отворени, вратите осигуряват визуална, пространствена и звукова връзка между отделни помещения. Обикновено те се сменят доста рядко и при изключителни случаи, но ако ви предстои освежаване или ново обзавеждане, разгледайте всички врати цени и изберете най-подходящите за вас. Ако се затруднявате с избора винаги можете да се обадите на посочените телефони за допълнителна информация относно изгодните за нашите врати цени.
Камбера и син
Размерите и дизайна сами по себе си също подсказват вида и стила на помещението, в което влизаме. Имаме достатъчно разнообразие от възможности за врати цени, за да създадем желаната от вас така, както си я представяте.

Камбера и син® дава тази възможност на своите клиенти чрез разнообразието от материали, механизми, цветове и методи, които предлага за изработката на отлични за врати цени. Можете да избирате между различни по предназначение – интериорни, външни, стъклени и други, които може да разгледате тук.

В Камбера и син® работим по индивидуален проект за всеки клиент с различни врати цени. Те могат да бъдат от МДФ панели в богата цветова гама и влагоустойчиви лакове с UV филтри. Изработваме и по-нетрадиционни модели, покрити с естествен дъбов фурнир по ваш избор, тониран така, че съвършено да се вписва в домашния интериор.

Всички могат да се остъклят, фрезоват и декорират по ваш вкус и желание, като от екстрите зависят и точните параметри на проекта.

Заповядайте при нас и направете своя дизайн на врата на отлични врати цени!
Камбера и син Камбера и син

Дограма:

Защита и уют с дървена дограма от Камбера и Син®

Камбера и син Синоним на красота и елегантност, с помощта на дървена дограма се рамкират отвори в стените, през които да влиза светлина и въздух. Тя осигурява контакт между вътрешното пространство на една сграда и околната среда, която я заобикаля.

Ние предлагаме дървена дограма със стъклопакет от трислойно слепен профил 68/78мм по немски стандарт DIN 68121/JV68. Може да избирате между повече от 10 вида екологично чист и селектиран дървен материал. В зависимост от техническите параметри се определят точни за дървена дограма цени.

Едно по-нестандартно, но стилно съвременно решение е комбинацията от дърво и алуминий, която няма аналог за издръжливост. Дървения профил се облича отвън с алуминиев, с което се постига максимално предпазване от външни атмосферни влияния, запазвайки естетическите качества на дървото отвътре. На практика непобедима, тази нова система има потенциала да се превърне в най-доброто в производството на прозорци. Попитайте за конкретни дървена дограма цени на този вариант с най-добри показатели за устойчивост и ефективност.

Прозорците могат визуално да увеличат една стая отвъд нейните физически граници и позволяват заобикалящата я среда да стане част от интериора й. От размера, видът, материала за дървена дограма зависи до колко и как ще се случи това. Тези фактори трябва да се вземат предвид при проучването на актуални за дървена дограма цени, които може да получите от нашия екип.

Мебели:

Ако търсите надежден партньор в мисията за обазвеждане с мебели по поръчка, то ние ще ви предложим индивидуален подход и уникални решения. Основен предмет на дейност и наша мисия е безупречното производство на мебели, които да ви спечелят завинаги.

Камбера и син Продуктовото портфолио, с което разполагаме във фирмените магазини, включва разнообразие от мебели по поръчка:

  • – кухненски модули за вграждане;
  • – модули за дневна, хол и спалня с всички видове шкафове, гардероби, спални, скринове, етажерки;
  • – гъвкави дизайни за малки и обособени пространства чрез мебели по поръчка;
  • – производство на мебели по ваш индивидуален проект и изработване на мебели по поръчка за всяка стая в мечтания дом.
В Камбера и син® ще откриете разнообразни решения за оптимизация на пространството и функционалност – различни механизми за отваряне, плъзгане и повдигащи механизми, с които да разнообразите новите мебели по поръчка.

Нашето ключово предимство е това, че за всеки клиент се изготвя индивидуална визия за производство на мебели по зададени размери и спецификации. Изработката е изцяло по визията и изискванията на клиента за мебели по поръчка.


Камбера и синКамбера и синКамбера и синКамбера и синКамбера и синКамбера и син

www.kambera.bg

Мнения за Камбера и Син


The company has no review.

Напиши мнение за Камбера и Син


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да предпазите матрака си и да увеличите живота му?

Виж още..

Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..