Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Камбера и Син - Вижте още

Камбера и Син

Изработва Дървена дограма със стъклопакет, Дървени капаци за прозорци, Луксозни интериорни врати от МДФ, фурнировани, Kraftmaster, Mасивни врати от дъб, махагон и иглолистен материал, Портални, плъзгащи се и сгъваеми врати тип "хармоника".
Заглавие на модула
КАМБЕРА и СИН е лидер на пазара за висококaчествена дограма и врати в България
За нас:

20 години защитеност и уют в дома!

Фирмата е основана през 1992г. Oсновно направление на работата на КАМБЕРА и син е изработка и монтаж на дървена стъклопакетна дограма и луксозни врати, които дават на клиентите чувство на защитеност, уют и украсяват домовете им.

Строгото съблюдаване на технологията на производство и контролът по качеството на всеки етап от изработката гарантират изработването на дървена дограма и врати на европейско равнище, което се потвърждава от сертификата за управление на качеството ISO 9001-2000.

В производството фирмата използва иновационни технологии и висококачествени материали, благодарение на което се гарантира изработката на изделия от най-висок клас, които издържат на външни въздействия, същевременно запазвайки красотата и изяществото си с течение на дълги години.
ISO 9001:2000 ~ OHSAS 18001:2007

КАМБЕРА и син е единствената българска компания със сертификат за петзвезден прозорец, разработила и внедрила „Интегрирана система за управление по стандартите: ISO 9001:2000 и OHSAS 18001:2007".

Ръководството на фирмата е утвърдило политика на контрол върху качеството на производство, грижа за индивидуалните изисквания на клиента и постигане на здравословни и безопасни условия на труд.

КАМБЕРА и син непрекъснато подобрява процесите, свързани с удовлетвореността на клиента, с оглед на постоянната ни цел: да предлагаме най-добрите условия за закупуване на дървена дограма и врати на българския пазар.
Врати:

ОТЛИЧНИ ВРАТИ ЦЕНИ БЕЗ АНАЛОГ

Вратите са средство за осигуряване на физически достъп от едно пространство в друго. Когато са затворени, вратите затварят стаята от свързаните с нея пространства. Когато са отворени, вратите осигуряват визуална, пространствена и звукова връзка между отделни помещения. Обикновено те се сменят доста рядко и при изключителни случаи, но ако ви предстои освежаване или ново обзавеждане, разгледайте всички врати цени и изберете най-подходящите за вас. Ако се затруднявате с избора винаги можете да се обадите на посочените телефони за допълнителна информация относно изгодните за нашите врати цени.
Камбера и син
Размерите и дизайна сами по себе си също подсказват вида и стила на помещението, в което влизаме. Имаме достатъчно разнообразие от възможности за врати цени, за да създадем желаната от вас така, както си я представяте.

Камбера и син® дава тази възможност на своите клиенти чрез разнообразието от материали, механизми, цветове и методи, които предлага за изработката на отлични за врати цени. Можете да избирате между различни по предназначение – интериорни, външни, стъклени и други, които може да разгледате тук.

В Камбера и син® работим по индивидуален проект за всеки клиент с различни врати цени. Те могат да бъдат от МДФ панели в богата цветова гама и влагоустойчиви лакове с UV филтри. Изработваме и по-нетрадиционни модели, покрити с естествен дъбов фурнир по ваш избор, тониран така, че съвършено да се вписва в домашния интериор.

Всички могат да се остъклят, фрезоват и декорират по ваш вкус и желание, като от екстрите зависят и точните параметри на проекта.

Заповядайте при нас и направете своя дизайн на врата на отлични врати цени!
Камбера и син Камбера и син

Дограма:

Защита и уют с дървена дограма от Камбера и Син®

Камбера и син Синоним на красота и елегантност, с помощта на дървена дограма се рамкират отвори в стените, през които да влиза светлина и въздух. Тя осигурява контакт между вътрешното пространство на една сграда и околната среда, която я заобикаля.

Ние предлагаме дървена дограма със стъклопакет от трислойно слепен профил 68/78мм по немски стандарт DIN 68121/JV68. Може да избирате между повече от 10 вида екологично чист и селектиран дървен материал. В зависимост от техническите параметри се определят точни за дървена дограма цени.

Едно по-нестандартно, но стилно съвременно решение е комбинацията от дърво и алуминий, която няма аналог за издръжливост. Дървения профил се облича отвън с алуминиев, с което се постига максимално предпазване от външни атмосферни влияния, запазвайки естетическите качества на дървото отвътре. На практика непобедима, тази нова система има потенциала да се превърне в най-доброто в производството на прозорци. Попитайте за конкретни дървена дограма цени на този вариант с най-добри показатели за устойчивост и ефективност.

Прозорците могат визуално да увеличат една стая отвъд нейните физически граници и позволяват заобикалящата я среда да стане част от интериора й. От размера, видът, материала за дървена дограма зависи до колко и как ще се случи това. Тези фактори трябва да се вземат предвид при проучването на актуални за дървена дограма цени, които може да получите от нашия екип.

Мебели:

Ако търсите надежден партньор в мисията за обазвеждане с мебели по поръчка, то ние ще ви предложим индивидуален подход и уникални решения. Основен предмет на дейност и наша мисия е безупречното производство на мебели, които да ви спечелят завинаги.

Камбера и син Продуктовото портфолио, с което разполагаме във фирмените магазини, включва разнообразие от мебели по поръчка:

  • – кухненски модули за вграждане;
  • – модули за дневна, хол и спалня с всички видове шкафове, гардероби, спални, скринове, етажерки;
  • – гъвкави дизайни за малки и обособени пространства чрез мебели по поръчка;
  • – производство на мебели по ваш индивидуален проект и изработване на мебели по поръчка за всяка стая в мечтания дом.
В Камбера и син® ще откриете разнообразни решения за оптимизация на пространството и функционалност – различни механизми за отваряне, плъзгане и повдигащи механизми, с които да разнообразите новите мебели по поръчка.

Нашето ключово предимство е това, че за всеки клиент се изготвя индивидуална визия за производство на мебели по зададени размери и спецификации. Изработката е изцяло по визията и изискванията на клиента за мебели по поръчка.


Камбера и синКамбера и синКамбера и синКамбера и синКамбера и синКамбера и син

www.kambera.bg

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..