Последни новини


Кои са основните видове осветителни тела

Виж още..

Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

К - И инвест холдинг  itemprop=

К - И инвест холдинг

К - И ИНВЕСТ ХОЛДИНГ ООД започва да развива своята дейност през 1991 год. под името Кавен - Ирадис ООД. През 2004 се извършва цялостно преструктуриране вътре в организацията - дейностите се специализират в отделни компании,
София, кв. Хаджи Димитър, ул. Резбарска 5, ет. 2

К - И ИНВЕСТ ХОЛДИНГ ООД започва да развива своята дейност през 1991 год. под името Кавен - Ирадис ООД. През 2004 се извършва цялостно преструктуриране вътре в организацията - дейностите се специализират в отделни компании, обединени в структурата на К - И Инвест Холдинг ООД. Холдингът предлага разнообразни услуги в областта на логистиката, дистрибуцията, земеделието, хотелиерството, строителството и медицината. Партньор на К - И Инвест Холдинг ООД е компания Кавен Орбико, която е една от най - големите и бързоразвиващи се дистрибуторски компании в България. Нейни клиенти и партньори са: Проктър и Гембъл, Верига бензиностанции Shell, Ригли България, Филип Морис България, Марс България и др. Работи на територията на цялата страна като обслужва големите и средноголеми търговски вериги, както и малките магазини за търговия на дребно. Компания Агро ЕРГ ООД също е член на К - И ИНВЕСТ ХОЛДИНГ ООД. Има изградена птицеферма в близост до Пловдив. В областта на земеделието действа и К - И Земеделие ЕООД. Холдингът разполага с лозарски насаждения и изба за производство на вино.

К - И инвест холдинг - отрасли:


Фондации,

Мнения за К - И инвест холдинг


The company has no review.

Напиши мнение за К - И инвест холдинг


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Кои са основните видове осветителни тела

Виж още..

Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..