Областни градове

Уникална мода за уникални жени! Ние подхождаме с грижа за клиента. За нас продуктите не са просто стока, те са начин да направим клиента уникален и неотразим, го направим част от семейството на "UNIQATO". Точно за това имаме индивидуален подход към всеки клиент.

София
В онлайн магазин Домисима ще намерите спално бельо,килими,олекотени завивки,шалтета,кувертюри за легло,бебешко и детско спално бельо,хавлии,халати за баня,кърпи,покривки,3D пердета,3D килими, сервизи за хранене и всичко необходимо за уюта на Вашия дом.

Gourmet House - Mагазин за луксозни подаръци в центъра на София.

Продажба на хотелска козметика РЕЛАКС изработка на персонализирани консумативи за хотели, техника за почистване и препарати, които решават всеки проблем при почистване, хигиенно санитарни консумативи и дозиращи системи. Ресторантско и барово обзавеждане.

Пловдив
РОБЕРТА ЕООД е дългогодишен дистрибутор и директен вносител на марките Луминарк, Аркорок, Кристал. Luminarc се предлага в цялата търговска мрежа в страната. Изделията с тази марка може да намерете във веригите магазини Кауфланд, Билла, всички големи МОЛ центрове в магазините на Пикадили и

Далпер България ООД е официален представител на Dalper Group (Португалия и Испания) - европейски производител и износител на: прибори за хранене, керамика, порцелан, професионални ножове, кухненски принадлежности, подаръчни комплекти.

Прибори за хранене и порцелан, специализирани за хотели и ресторанти. Предлагат се в серии (за професионалисти) внос от Германия, Испания, европейски сертификат за качество, конкурнти цени. Доставка на място до всяка точка на страната.

Кристал Дизайн специализира в изработката на кристални и стъклени изделия, с помоща на съвършенно нова лазерна технология. Лазерен лъч се фокусира в определена точка във вътрешността на кристалния блок, като по този начин стопява микроскопична точка.

ВЛАДИНИ ТРЕЙДИНГ ЕООД - директен вносител на чешки кристал, порцелан, стъкло с известната марка Бохемия, както и оргинални бижута от Яблонекс. Повече от петнадесет години подържаме контакт с най - добрите производители в Република Чехия. Държим на

Пловдив
Основната дейност на фирмата е търговия на едро, внос и износ на порцеланови, керамични, стъклени изделия и прибори за хранене, необходими за оборудване на хотели, ресторанти, барове, кафе-сладкарници и домакинст

Партньори