Диаком 7 - Вижте още

Диаком 7

Фирма ДИАКОМ 7 ЕООД гр. Варна, извършва качествени услуги и в срок, в рамките на цялата страна, като: проектиране, изграждане и монтаж на метални конструкции, покривни метални конструкции, метални ограждения, метални резервоари, изграждане на халета от полиуретанови метал сандвичи.
Диаком 7Диаком 7Диаком 7Диаком 7


За нас :

Фирма Диаком 7 ЕООД - проектиране, изграждане и монтаж на метални конструкции, метални ограждения и метални резервоари, покривни метални конструкции, изграждане на халета от полиуретанови метал сандвичи.
Фирма "Диаком 7" ЕООД гр. Варна, извършва качествени услуги и в срок, в рамките на цялата страна, като:изграждане и ремонтно – възстановителни работи на всякакъв вид тръбни системи (ниско и високо налягане), газопроводи, противопожарни, горивни и осушителни и др. системи. Изграждане и монтаж на метални конструкции, покривни метални конструкции, метални ограждения, метални резервоари, изграждане на халета от полиуретанови метал сандвичи. Проектиране и изграждане на метални плавателни съдове до 20 хил. тона бруто регистър. Вече над 15 години фирмата е придобила опит в тези области и продължава да се развива,както в България,така и в чужбина. Диаком 7 ЕООД е участвала и успешно е издала над 40 проекта в централна Европа, в областта на корабостроенето, газовата промишленост и енергетиката-тръбни системи и метални конструкции.

Фирма "Диаком 7" ЕООД е регистрирана като еднолично дружество с ограничена отговорност. Седалището на фирмата се намира в град Варна - морската столица на България, втори по население и значимост, икономически, културен и комуникационен център на България.

От създаването си до сега специализира като доставчик на услуги в сферата на заваръчно-монтажните дейности, както в България, така и в чужбина, приложими в тежката индустрия на Енергетика, Корабостроене и Кораборемонт. И внедрявайки системата за управление на качеството "Диаком 7" ЕООД още веднъж гарантира за своя стремеж към непрекъснато подобряване на качеството и задоволяване на изискванията на клиента.


Дейности :

Фирма Диаком 7 ЕООД - проектиране, изграждане и монтаж на метални конструкции, метални ограждения и метални резервоари, покривни метални конструкции, изграждане на халета от полиуретанови метал сандвичи.
Фирма "Диаком 7" ЕООД извършва изграждане и ремонтно – възстановителни работи на всякакъв вид тръбни системи (ниско и високо налягане), газопроводи, противопожарни, горивни и осушителни и др. системи; монтаж и ремонт на топлоенергийни съоръжения, ремонт на котли, топлинна изолация на тръбопроводи, корабно - заваръчни и корпусни работи, корабни тръбни системи, ремонти в системата на корабостроенето и кораборемонта, енергетиката, изработка и монтаж на метални конструкции и др.

Фирмата също изработва корабни метални съоръжения - люкове, метални врати, илюминатори, решетки, и други, заготовка и монтаж на метални конструкции, конструкции на кранове и подемни съоръжения

Фирмата разполага с високо квалифицирани кадри - заварчици, монтажници, корпусници, тръбари и оператори на машини.

Контрола и организацията по ремонтните работи се осъществява от високо квалифицирани специалисти със стаж в съответана сфера и в изработка и монтажа на метални конструкции.


Сертификация :

Фирма Диаком 7 ЕООД - проектиране, изграждане и монтаж на метални конструкции, метални ограждения и метални резервоари, покривни метални конструкции, изграждане на халета от полиуретанови метал сандвичи.
Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008 към TUV RHEINLAND,както и всички служители на фирмата според техните професии. Фирмата разполага със свидетелство за ремонтни дейности по корпус,тръбни системи,хладилни установки на плавателни съдове от Руски Морски Регистър.
Политиката на фирмата е да осигурява непрекъснато конкурентна продукция с високо качество, което да гарантира развитието и съществуването й на пазара.

"Диаком 7" ЕООД е готова да си сътрудничи с всички клиенти и партньори по целият свят, предлагайки своите конкурентни услуги с изключително качество и в срок.

Основна цел на фирмата е максимално задоволяване изискванията и очакванията на нашите сегашни и бъдещи клиенти и партньори.

"Диаком 7" ЕООД - Вашият надежден партньор Ви пожелава успех!

Видео от Диаком 7


Диаком 7 - видео 1