Детски Център Патешон - Вижте още

Детски Център Патешон

Стартирахме Детски Център „Патешон“ на 01.08.2012. При организирането и развиването на основните дейности, ние се ръководихме от интересите на децата и от необходимостта те да се развиват хармонично. Ние вярваме, че всяко дете се ражда със своя индивидуалност и се нуждае от специален
Детски център Патешон
Детски Център „Патешон“
Детството е период на вълнуващи открития, неочаквани събития и много смях! Ние вярваме, че всяко дете се ражда със своя индивидуалност и се нуждае от специален подход и подкрепа в опознаването на света, съобразени със ритъма му на развитие и възприятия.

За Детски Център „Патешон“:

Стартирахме Детски Център „Патешон“ на 01.08.2012. При организирането и развиването на основните дейности, ние се ръководихме от интересите на децата и от необходимостта те да се развиват хармонично.
Детски център Патешон

За педагозите от нашия детски център всяко дете е пълноценна личност със свой характер, индивидуални особености и желания. За това внимателното отношение, съчетано с професионализъм и безгранична любов към децата, е формулата за успешната ни работа.

В нашия детски център е предвидено всичко, за да могат децата от различни възрасти да си изберат предпочитани занимания, които най-пълно да покажат техните способности.

Нашите учители не просто обучават децата, но също така развиват личностните им качества, способността им да взимат решения и да отговарят за своите постъпки.

В ДЦ „Патешон“ може да потърсите професионална помощ от психолози и логопеди.

Детски център Патешон

Детско училище:

За тази възрастова група е предвиден полудневен/целодневен престой. Това е идеалната алтернатива на детската градина.

Детски център Патешон
Целта на програмата на Детски център „Патешон“ е да стимулира личностното развитие на децата, както и да развие способностите им. Да задоволи познавателния интерес на всяко дете, да го запознае с околния свят, да му помогне в психологическата адаптация и социализация, в развитието на речта и в усвояването на математическите познания.

В учебния процес са включени развиващи игри (за паметта, вниманието, логиката), изобразителна дейност (моделиране, апликация, рисуване), музика, игрова физкултура, упражнения за графомоториката, театрална дейност, четене на художествена литература. Ежедневно децата работят по образователните програми удобрени от МОН за покриване на ДОИ (държавни образователни изисквания).

По време на разходките с децата се провеждат весели състезания и конкурси.


Предучилищна подготовка :

За родителите на децата от 5 до 7 години на преден план стои въпросът за училищната готовност на детето. Задачите на нашите педагози са да помогнат на детето да развие своите комуникативни и творчески умения, да обогати речта си, да развие, внимание, памет, въображение, воля и самостоятелно мислене.

Детски център Патешон
Като посещава заниманията по подготовка за училище, детето се учи да работи в група, да приема учебна задача, предварително да си планира дейността и да се концентрира върху изпълнението.

Заниманията по изобразително изкуство спомагат за развитието на творческите способности и индивидуалността на детето, на естетически вкус, образно и логическо мислене, концентрация на вниманието.

Обучение в четене и писане - децата се запознават с графичния образ на буквата и звуковете; подготовка на ръката за писане, развиване на фонематичния слух (умение да се отделя определен звук от редица други).

В занятията са включени игрови ситуации, загадки, занимателни фонетични, лексикални и граматически упражнения, развиващи активност, находчивост и бърза реакция.

Нашият психолог може да направи психологическа диагностика за определяне на готовността за училище на детето. С помощта на тази диагностика може да се установи нивото на развитие на познавателните процеси у детето (внимание, мислене, памет, бързина на реакцията) и нивото на тревожност.


Занималня за ученици : :

Опитни педагози помагат на децата да затвърдят получения в училище материал и да си подготвят домашните задачи. Важно правило за нашите учители е, решаване на домашните заедно с детето, а не вместо него. По време на самоподготовката нашите учители се придържат към удобно за детето темпо.

Детски център Патешон
В занималнята програмата на групата е построена така, че децата редуват различни видове дейност. Вашето дете е добре дошло както всеки ден, така и според необходимостта. Ние ще запълним свободното време на Вашето дете и ще му помогнем да го прекара полезно и интересно при нас.

Уютната обстановка, приятелската атмосфера, комфортните помещения, където се предлага широк избор на учебни пособия, игри и възможност за почивка - това са основните предимства на занималнята предлагана от Детски център за развитие „Патешон“.

Ние помагаме на децата да повишат мотивацията и интереса си към ученето, да се адаптират към условията за работа в детски колектив, както и да покажат творческите си таланти и да напреднат в изучаването на английски език. При нас вашето дете може да отдъхне от училищните занятия, да си поиграе и да общува с приятели.

При съгласуване с родителите ние можем да осигурим водене и взимане на детето от/до училище.

Детски център Патешон

www.pateshon.com :

Детски Център Патешон - отрасли:


Наука и Образование, Детски Ясли, Занималня,

Мнения за Детски Център Патешон


The company has no review.

Напиши мнение за Детски Център Патешон


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.