Булкредо  itemprop=

Булкредо

Булкредо ЕООД е основана през 2004 година за търговия, рециклиране и третиране на отпадъци от черни и цветни метали. През периода на своето присъствие на пазара, фирмата заема стабилни позиции в областта на управление на отпадъците от черни и цветни метали, пластмаси и хартия.
Варна, ул. Цариброд 45, ет. 4, офис 5

Булкредо ЕООД осъзнава силно изразената социална и икономическа значимост на дейността по оползотворяване на отпадъците. Извършва дейността си с висока отговорност и с ясното разбиране по отношение важността на дейностите по опазване на околната среда, във взаимодействие с държавни и обществени органи и организации, както и в партньорство с всички организации в бранша. Стреми се чрез дейността си да повишава общественото доверие и да спомага за ориентиране поведението на своите клиенти в посока на минимизиране на отрицателните ефекти върху околната среда. Съблюдава безусловно екологосъобразното управление на отпадъците с цел опазване на човешкото здраве и околната среда. Булкредо ЕООД разполага с площадки на територията на Варненска област за изкупуване, събиране, транспортиране, съхраняване, оползотворяване и предварително третиране и обработка на отпадъци в промишлените зони на градовете: Варна, Балчик, Добрич, Долни Чифлик, Игнатиево. Наред с изкупуването на отпадъци на собствените си площадки, Булкредо ЕООД, предлага на своите клиенти Договори за обслужване и извозване от място на клиента. Наши приоритети: Коректност, прецизност и гъвкавост при работа с клиенти и партньори; Висока ефективност на база инвестиции в оборудване и компетентност; По – добри пазарни позиции с отговорност за по- добра околна среда. Нашето мото : Всеки ден - Зелен ден! Дейности Изкупуване на отпадъци от черни и цветни метали Изкупуване на Излезли от Употреба Моторни Превозни Средства /ИУМПС/ Изкупуване на Излязло от Употреба Електрическо и Електронно Оборудване /ИУЕЕО/ Изкупуване на хартия и картон Изкупуване на пластмаса Изкупуване на Негодни за Употреба Батерии и Акумулатори /НУБА/ Услуги Транспортни услуги Демонтаж на съоръжения Абонаментни договори Контакти Централен офис гр. Варна, ул. Цариброд 45, ет. 4, офис 5 Тел./факс: +359 52 603 365 Офис: +359 899 941 124 Email:office@bulcredo.com База Варна гр. Варна Управител база: +359 899 180 898 Тел.: +359 525 022 17 Email:office@bulcredo.com База Игнатиево гр. Игнатиево Управител база +359 899 941 110 Тел.: +359 51 192 964 Email:office@bulcredo.com База Добрич гр. Добрич Управител база: +359 899 941 116 Тел.: +359 58 602 613 Email:office@bulcredo.com База Балчик гр. Балчик, Промишлена зона, ул. Варненска Управител база: +359 899 941 120 Тел.: +359 57 997 979 office@bulcredo.com База Долни Чифлик  гр. Долни Чифлик (под Топливо) Управител база: +359 895 442 340 office@bulcredo.com

Мнения за Булкредо


Относно: НЕКОРЕКТНОСТ

Публикувано от: , на: 2014-01-26 20:20:51
Здравейте имах нещастието да работя с тази фирма но вече разбрах какви са и слава богу.А ето ги и причините 1.Винаги дават най ниските цени ако ви дадат висока ще ви направят отбив и то не малък 2.Кантарът им винаги е нагласен и килограмите ви никога няма да излязат 3.Ако след 1 и 2 точка им кажете нещо което не е в тяхен интерес ще си чакате парите дълго Не се хващайте на лъжите на тази фирма има много други с който се работи лесно и коректно

Напиши мнение за Булкредо


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.