www.vacbag.bg | Торбички за Прахосмукачки UB

www.vacbag.bg - Вижте още

www.vacbag.bg

Производство, търговия и разпространение на торбички за прахосмукачки от микрофилтърна синтетична материя /нетъкан текстил/, вата за аспиратор, филтри за кафемашини, аксесоари и четки за прахосмукачки, препарати и принадлежности за почистване.
Варна, ул. Петко Тодоров 53

www.vacbag.bgwww.vacbag.bgwww.vacbag.bg

Производство, разпространение и търговия на торбички за прахосмукачки и вати за аспиратор, аксесоари и накрайници за прахосмукачки, препарати и принадлежности за почистване.

www.vacbag.bg
торбички и филтри за прахосмукачки-интони торбички и филтри за прахосмукачки-интони торбички и филтри за прахосмукачки-интони торбички и филтри за прахосмукачки-интони
Предимствата на UB торбите:

ДО 50% ПО-ДЪЛЪГ ЖИВОТ:

торбички и филтри за прахосмукачки-интони
Нашите торбички за прахосмукачка от SMS материал имат до 50% по-дълъг живот на експлоатация, тъй като прахът се абсорбира от влакна без да запушва порите, като по този начин се избягва намаляване на всмукателната мощност. Торбата от синтетичен материал се наглася сама и пасва перфектно на отделението за торби в прахосмукачката, като оптимизира напълно наличното пространство, капацитетът на торбата и жизненият цикъл. В резултат на това вече няма нужда да сменяте торбичката толкова често.

ПОВЕЧЕ МОЩНОСТ:

торбички и филтри за прахосмукачки-интони
Фините пори на SMS материала осигуряват оптимално преминаване на въздушния поток и равномерно разпределение на праха, който е бил засмукан. Това ще даде на Вашата прахосмукачка по-постоянна всмукателна мощност докато торбичката се запълва. Следователно торбичките от SMS материя ще осигурят убедителна чистота за много по-дълъг период от време.

ПО-ДОБРА ФИЛТРАЦИЯ:

торбички и филтри за прахосмукачки-интони
Торбите от SMS материал филтрират въздуха, като го оставят по-чист да рециркулира обратно в стаята. Подобреното филтриране на SMS материала, Ви дава по-добри резултати от почистването с по-малко фин прах, отложен обратно върху мебелите и пода.

Нашите торбички за прахосмукачки от SMS материал филтрират въздуха 40% по-ефективно от една нормална хартиена торба и ви помагат да се отървете от въздушните частици, като например, алергени и някои бактерии. По-здравословният дом ви помага да намалите риска от алергии във Вашето семейство.

МАКСИМАЛНА ЗДРАВИНА:

торбички и филтри за прахосмукачки-интони
Този материал Ви дава възможност да бъдат засмукани вещества, които обикновено не се засмукват от хартиените торби като фин прах; SMS материала ще устои също и на остри предмети.


САМО ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА:

Торбите от SMS материал трябва да се използват еднократно. SMS материала е направен от полипропилен. Този материал не изпуска токсични вещества при изгаряне заедно с битовите отпадъци, само вода и въглерод.

торбички и филтри за прахосмукачки-интони торбички и филтри за прахосмукачки-интони торбички и филтри за прахосмукачки-интони
Вашата торбичка:

Защо да изберете UB торбите от SMS материя?

торбички и филтри за прахосмукачки-интони

Торбите за прахосмукачка UB, произведени от SMS материя имат до 50% по-дълъг живот в сравнение с хартиените торби и осигуряват по-добро филтриране, което прави всеки дом по-здравословно място за живеене.

Защо UB торбите от SMS материя?

  • Нашите торби за прахосмукачка от SMS материал са по-здрави и устойчиви на скъсване в сравнение с хартиените торби.
  • Благодарение на материала, от който са направени, лесно се адаптират към формата на контейнера в прахосмукачката и така използват максималният ? капацитет.
  • При работа торбичката задържа дори и финният прах без да спира циркулацията на въздух.
  • Нашите торбички от SMS са еластични и може да се използва до 100% от капацитетът им за разлика от хартиените торби при които се губи мощност още при частичното им запълване.
  • Затова торбата от SMS материал може да се използва до 2-3 пъти по-дълго от обикновената хартиена торба.
www.vacbag.bg