Гис 04 ЕООД  itemprop=

Гис 04 ЕООД

Гис 04 ЕООД притежава склад за сторителни материали в Плевен е предлага най-евтините материали за строителството, като предлага и безплатен транспорт за доставка на своите клиенти. Фирма “ГИС – 04” ЕООД е официален представител на строителна борса “ANGRO”- за град Плевен и региона, като
Плевен, ж.к.Сторгозия (Руски Технически Център)

“ГИС – 04” ЕООД Фирма “ГИС – 04” ЕООД е официален представител на строителна борса “ANGRO”- за град Плевен и региона, като сме атрактивни ценово и конкурентно независими на пазара. Хънтър Дъглас YTONG Гипсокартон Окачени тавани С бързи темпове успяхме да заемем челно място сред големите фирми на пазара със строителни материали в региона. Склада на фирмата е разположен на голяма търговска площ, находящ се в ж.к. “Сторгозия”/Руски Технически център/. Разполагаме и със голям паркинг, което създава удобство за товаро-разтоварните работи. При нас може да разчитате винаги на налични материали, професионално и бързо обслужване. За близостта до клиентите в страната помагат и търговските представители на фирмата. Фирмата извършва всякаква строително-ремонтна дейност и обслужва широка гама от клиенти в областта на строителството. Разполагаме със собствен автопарк, който е безплатен в рамките на града. Строителни продукти и материали Лепила за плочки Топлоизолация Окачени тавани Мазилки Зидарски разтвори Шпакловъчни смеси Фугиращи смеси Лепила Силикони Пяна Полиуретанови уплътнители Саморазливни подове Бои, латекс и лакове Хидроизолации Грундове Сухо строителство Инертни материали Итонг Метали Инструменти Фирма “ГИС – 04” ЕООД е дистрибутор на Ангро в Плевен. Като официален представител на строителна борса “ANGRO”- за град Плевен и региона, сме атрактивни ценово и конкурентно независими на пазара. Купувайки продуктите от гамата на Ангро, които можете да намерите в нашия склад за строителни материали, вие избирате партньор който може да застане с името си като гарация за качествени и оригинални строителни материали в Плевен и региона.

Мнения за Гис 04 ЕООД


Относно: Сайта

Публикувано от: , на: 2022-08-15 19:36:32
Защо няма цени на сайта?

Относно:

Публикувано от: , на: 2022-06-13 16:12:38
Не стига че е скъпо, ми дори не могат да те обслужат качествено.Постоянно се карат помежду си като влезеш в магазина и абсолютно никаква организация на работа!

Напиши мнение за Гис 04 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.