Последни новини


Ето кои са тези "проклети" женски зодии, от които мъжете все бягат

Виж още..

Кои са основните видове осветителни тела

Виж още..

Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Декор Гарден - Вижте още

Декор Гарден

Всичко за перфектната декорация на градини, паркове, и домове. Екстериорни бетонови отливки, фонтани, балюстради, барбекюта, саксии, кашпи, осветителни тела, колони, облицовки, настилки, фигури, статуетки, чешми, пейки, продукти за басейни.
Декор Гарден

DECOR GARDEN

Вашият помощник в украсата на градината Ви

Фирма „Декор Гарден“ в Севлиево е специализирана в изработката на първокласно градинско обзавеждане. Мисията на отличния екип от професионалисти, които работят и творят при нас, е да създават проекти, които впечатляват с красота, хармонично съчетание на елементите, естетика и натуралност. При нас ще откриете истинско разнообразие от градински фонтани, барбекюта, фигури, постаменти и колони, статуетки, кашпи, дворни чешми, осветителни тела и много други.

Специалисти с над 18 годишен стаж!

Ако пък се нуждаете от нещо по-специално и специфично, то компанията може да ви предложи изработка на индивидуална поръчка спрямо вашите разбирания и желания. Декор Гарден – Севлиево е създадена през 2012 година, но в нея работят специалисти с над 18 годишен стаж в изработката, продажбата и доставката на декоративни бетонови отливки.

Декор Гарден Декор Гарден Декор Гарден Декор Гарден Декор Гарден Декор Гарден Декор Гарден Декор Гарден Декор Гарден

Продукти собствено производство!

Продуктите на компанията са познати и красят градините, хотелите и заведенията не само в страната, но и в различни съседни държави. 80% от продуктите, които се предлагат от Decor Garden са собствено производство, като едва 20% са продукти от фирми, с които компанията работи в тясно сътрудничество.

БОГАТ ИЗБОР

Градинското обзавеждане от “Декор Гарден” Ви позволява да експериментирате, да сбъдвате идеите си и да търсите разнообразни решения, които ще разчупят пространството навън. Всичко, което търсите, е при нас – балюстради, барбекюта, осветителни тела, градински фонтани, пейки и чешми. Нашите професионалисти ще Ви покажат богатото разнообразие от артикули и ще Ви посъветват как да реализирате визията си.

ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО

Ние Ви гарантираме професионална изработка, която ще осигури дълготрайност на продуктите дори и при неблагоприятни атмосферни условия. Доверете се на бетоновите ни градински декорации, които не губят здравината и устойчивостта си с времето.

ПЪРВОКЛАСНО ОБСЛУЖВАНЕ

Любезният ни екип е винаги насреща да Ви консултира и да Ви помогне да съобразите размера и спецификата на пространството, подредбата и подходящия дизайн на градината или парка. Ние държим клиентите ни да са задоволени, затова независимо от сложността или обема на поръчката, ще Ви осигурим перфектно обслужване и съвършен продукт.

Декор Гарден Декор Гарден Декор Гарден Декор Гарден Декор Гарден Декор Гарден Декор Гарден Декор Гарден Декор Гарден Декор Гарден Декор Гарден

ПРОДУКТИ

Декор Гарден
Декор Гарден
Декор Гарден

БАЛЮСТРАДИ

БАРБЕКЮТА

САКСИИ

Декор Гарден
Декор Гарден
Декор Гарден

КАШПИ

ФОНТАНИ

ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА

Декор Гарден
Декор Гарден
Декор Гарден

КОЛОНИ И ПОСТАМЕНТИ

ОБЛИЦОВКИ

НАСТИЛКИ

Декор Гарден
Декор Гарден
Декор Гарден

ФИГУРИ

СТАТУЕТКИ

ЧЕШМИ

Декор Гарден
Декор Гарден
Декор Гарден

ПЕЙКИ

ПРОДУКТИ ЗА БАСЕЙН

ДРУГИ

www.decor-garden.eu

Мнения за Декор Гарден


The company has no review.

Напиши мнение за Декор Гарден


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Ето кои са тези "проклети" женски зодии, от които мъжете все бягат

Виж още..

Кои са основните видове осветителни тела

Виж още..

Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..