Бутик за цветя Анжели - Вижте още

Бутик за цветя Анжели

Бутик за цветя Анжели е основан на 20 септември 2010г. Магазинът се развива бързо, благодарение на иновативните идеи и творческото мислене на екипа от професионални флористи. Вниманието към всеки клиент е фирмен приоритет.
АнжелиАнжелиАнжелиАнжелиАнжелиАнжелиАнжели

Магазин 1: гр.София, бул. Цар Борис III 11-13


Магазин 2: гр.София, бул. Цар Борис III 10

Анжели

Анжели
Бутик за цветя „Анжели” е основан на 20 септември 2010г. Магазинът се развива бързо, благодарение на иновативните идеи и творческото мислене на екипа от професионални флористи. Вниманието към всеки клиент е фирмен приоритет. „Красивото” е онова към което се стремим ежедневно и то присъства във всяка наша творба.

Да сътвориш един букет е равносилно да нарисуваш картина. Всяка картина носи творчески заряд, посланието на художника и отразява неговите чувства и емоции. По този начин всеки букет, създаден от флористите на „Анжели”, притежава красотата на природата, стила на изискания творец, майсторството на добрия занаятчия.

Да си флорист не е просто работа, това е страст към естетиката на живите цветя, призвание и начин на живот. Да си флорист не е професия, а занаят. Занаят се учи най-добре, когато се учи с любов и със сърце, и добрия резултът е налице.

Кои сме ние?

Екип от креативни, модерни, коректни и усмихнати личности. За нас работата е истинско удоволствие, а усмивките на лицата на нашите клиенти ни носят най- голямото удовлетворение. Да зарадваме Ваш любим човек с доставка на дрес, носи радостни емоции и на нас.Вашият празник се превръща и в наш празник.

Анжели Анжели Анжели

Бутик за цветя „Анжели”
не само даряват радост с букетите си, те могат да подготвят цялата украса за Вашата сватба. От букетът на булката, през цялата аранжировка до малки цветни подаръчета. Те имат и онлайн магазин, благодарение на който, може да зарадвате Вашите любими хора, дори от растояние.

Анжели

Бутик за цветя Анжели - отрасли:


Магазини за Цветя ,
4.5 2