НЕО ПЛАСТ 2007  itemprop=

НЕО ПЛАСТ 2007

Фирма „НЕО ПЛАСТ 2007” е специализирана в производство и монтаж на ПВЦ дограма, фасади, алуминиеви парапети, доставка и монтаж на щори и интериорни врати. Дограмите произведени от съвременни ПВЦ материали внасят усещането за топлина и уют в жилището-превръщат го в мечтания дом.
Варна, ЗПЗ,база „Зърнени храни” ул.”Уста Кольо Фичето” 17-19

„НЕО ПЛАСТ 2007” Фирма „НЕО ПЛАСТ 2007” е специализирана в производство и монтаж на ПВЦ дограма, фасади, алуминиеви парапети, доставка и монтаж на щори и интериорни врати. В нашето производство използваме само висококачествени материали, гарантирани от съответните сертификати. Гаранция за нашето добро име са клиентите, доставчиците и партньорите ни. Нашата мисия е да предложим на клиентите си най-доброто качество на най-добра цена. ПВЦ ДОГРАМА / ПРЕДИМСТВА Дограмите произведени от съвременни ПВЦ материали внасят усещането за топлина и уют в жилището-превръщат го в мечтания дом. В съответствие с търсените показатели за шумо и топлоизолация,предлагаме различни профилни системи с три,четири,пет и шест камери. ПВЦ дограмата е с вградени при изработката метални усилители,които осигуряват здравина и устойчивост на конструкцията.Пластичността на материала позволява изработка на различни по форма рамки-кръгли,триъгълни,арковидни,трапецовидни и др. Дограмата се окомплектова с обков ROTO или TGP –които са гаранция за отлично качество Стъклопакетите, монтирани в ПВЦ дограмата са с определяща роля за топло и шумоизолацията-те са около 80% от квадратурата на рамката.По тази причина,ние предлагаме енергоспестяващи стъклопакети,които да повишат енергийната ефективност на Вашия дом. АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА / ПРЕДИМСТВА Алуминият е материал,който не старее,устойчив е на корозия и окисляване.Като метал той е проводник на температурата и затова препоръчваме изработкака на прозорци от алуминий с прекъснат термомост.Алуминиевите профили и конструкции могат да се боядисват в цвят по RAL каталог. ПАРАПЕТИ Алуминиеви парапети за външен и вътрешен монтаж.Алуминиевите профили могат да се комбинират и със стъкло,като създават уникален стил и красота. ЩОРИ Придават на дограмата завършен вид. Хоризонтални алуминиеви изработени от боядисани в цвят ламели,а също и имитация на дърво. Вертикалните щори се изработват от текстилна,антистатична материя.Има широка гама от десени и цветови решения.Подходящи са за всеки интериор. ДРУГИ Подпрозоречни первази/дъски/-с техния монтаж,в цвят на дограмата,Вашия дом изглежда истински красив. Външни козирки и первази- алуминиеви профили,които осигуряват оттичането на дъждовната вода от прозорците. Могат да се боядисват в цвят по RAL каталог. Комарници- изработват се от алуминиеви профили и мрежа с тефлоново покритие.Като видове са: статични,на панти и ролкови. ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ Български врати изработени по индивидуален размер.В тях могат да се вграждат орнаментни стъкла във форма по избор на клиента. БЛИНДИРАНИ ВРАТИ Солидните метални врати-гарант за вашата сигурност у дома.Стоманената конструкция е покрита с имитиращ дървото материал.Цветовата гама е идентична с тази на интериорните врати и дограмата.

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?