ЕТ ИМИ-ПОПАНАСТАСОВ  itemprop=

ЕТ ИМИ-ПОПАНАСТАСОВ

Търговия на метални изделия и строителни материали, рязане на отвори, огъване на профили, разкрояване на материал, огъване на материал, рязане на материал, заваръчни услуги, изработване на заготовки и др. Към настоящия момент дружеството е водещо в региона в търговията с метали.
Кърджали, бул. Беломорски 119, Производствена база

ЕТ ИМИ-ПОПАНАСТАСОВ Изработка и монтаж на алуминиева дограма, парапети, огра­ди, алуминиеви щори, гаражни врати, интериорни врати. За нас: ЕТ ИМИ-ПОПАНАСТАСОВ е регистрирана като дружество през 1991г. Към момента основните направления, в които фирмата се развива са търговия с метали и строителни материали и производство и преработка на метални изделия. Фирмата стартира основно с търговия на метали. От 2001г. дружеството предлагаи голям асортимент от строителни материали. Към настоящия момент дружеството е водещо в региона в търговията с метали. През 2003г. в производствено-складовата си база предприятието започва производството на метални изделия от ковано желязо и черни метали. ЕТ ИМИ-ПОПАНАСТАСОВ разполага със собствена складова база от 5 500кв.м., от които 1 000кв.м.закрита площ. Притежава необходимата техника (портален кран, два мотокара) и собствен транспорт за бързо и качествено обслужване на клиентите. В процеса на своето развитие ЕТ ИМИ-ПОПАНАСТАСОВ се е обособило не само в сферата на търговията, но и като дружество. Което предлага широк пакет от металопреработващи услуги. Стратегията на фирмата е за растеж, тенденция за внедряване на иновативни технологии и разширяване на пазарния си дял. ЕТ ИМИ-ПОПАНАСТАСОВ е заслужило доверието на клиентите си с лоялност, експедитивност, коректност и точност. Метали: Арматурно Желязо Арматурни мрежи Шина Винкел Винкел разностранен Швелери СОП Швелери UPN Двоен Т-Образ IPE Двоен Т-Образ HEA Двоен Т-Образ HEB Двоен Т-Образ по ГОСТ Ламарина Ламарина поцинкована Електрозаварени мрежи Оградна мрежа Плътен квадрат Профили Профили поцинковани Т-образ Тръби черни Тръби поцинковани Тръби поцинковани тънкостенни Тръби конструкционни Ковано желязо: Елементи Кован метал Свали каталога Строителни материали: Сухи строителни смеси Топлоизолации Хидроизолации Бои, лакове, латекси Санитария, Фаянс Тухли, Газобетон

Мнения за ЕТ ИМИ-ПОПАНАСТАСОВ


The company has no review.

Напиши мнение за ЕТ ИМИ-ПОПАНАСТАСОВ


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.