Последни новини


Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..

Принтери за етикети - как да изберете подходящия за вашите нужди?

Виж още..

Богутлиев ООД - Вижте още

Богутлиев ООД

Богутлиев ООД се занимава с производство на мебели и врати от ПДЧ МДФ и масив.Мебели Богутлиев започва дейността си през далечната 1998 година. В началото се занимава с производството на мебели от масив. Днес фирмата се разширява и вече произвежда мебели от ламинирани плоскости.
Казанлък, с Копринка общ Казанлък

Богутлиев ООДБогутлиев ООДБогутлиев ООД
Мебели ‘БОГУТЛИЕВ‘
Мебели ‘БОГУТЛИЕВ‘ започва дейността си през далечната 1998 година. В началото се занимава с производството на мебели от масив. След промяна в тенденциите и търсенето, фирмата се разширява и започва производството на мебели и от ламинирани плоскости.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

НАШИЯТ ОФИС

Град: София, ул.Пъстър Свят 11

е-майл: info-sofia@bogutliev.com 

тел.: +359885167778

Производствена база

с. Копринка

е-майл: info-kazanlak@bogutliev.com

тел.: +359889307362

 

Основната дейност на ’БОГУТЛИЕВ’ е проектиране, производство и продажба на поръчкови мебели от масив и ламинирани плоскости, продажба на матраци и всичко за кухнята. Благодарение на дългогодишния натрупан опит който имаме, ще ви предоставим висококачествени, надеждни и модерни мебели, като цената е пропорционална на това което получавате. Нашите сътрудници също имат дългогодишен опит в мебелното производство. Te ще обърнат внимание и на най-малкия детайл на вашата поръчка, така че тя да прехвърли вашите очаквания.

За тези от вас които се колебаят в избора си, могат да разчитат на професионални съвети от наша страна. Освен съвети, ние можем да изготвим и реалистичен 3D проект за да онагледим всичко това. Ще визуализираме точно вашето помещение, къща или апартамент. В този проект ще заложим реалистични светлини, форми, материали и цветове, така че да можете да видите какъв ще е крайния резултат с обзавеждането на вашето жилище.

Богутлиев ООД

ПРЕДЛАГАНИ УСЛУГИ

ИЗРАБОТКА НА МЕБЕЛИ
Можем да изработим мебели по ваш или наш проект. Благодарение на дългогодишния ни опит, изработените от нас мебели ще са красиви, функционални и надеждни във времето.

Богутлиев ООД ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ
Изработваме интериорни врати от МДФ пана и масивна дървесина. Разнообразие от модели, които можете да видите в нашата галерия.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН
Цялостно оформление на вашето жилище. Ние заедно с вас ще направим подбор на материали, съчетание на цветове и форми, съобразено с вашия вкус и възможности. Ще ги съчетаем така че вашето жилище да придобие една приятна и хармонична обстановка.

3D ПРОЕКТИРАНЕ
Искате да преобразите дома си, но неможете да си представите най-добрата комбинация от цветове , материали и функционалност? За тази цел може да разчитате на нас ! След уточняване на детайлите, ние ще ви направим реалистичен 3D проект с реални цветове , форми и материали. Проектирано точно за вашата характерна зона в жилището.

Богутлиев ООД

Последни новини


Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..

Принтери за етикети - как да изберете подходящия за вашите нужди?

Виж още..