Магазин Хинко - Вижте още

Магазин Хинко

В МАГАЗИН ХИНКО може да намерите всичко за вашето строителство и ремонт. Освен това разполага и с бригада да извършване на строително ремонтни дейности. При нас може да намерите: Разнообразие от ламиниран паркет, Входни блиндирани и интериорни врати, Електро и механични инструменти
Панагюрище, ул. Петко Мачев 64 / срещу бензиностанция Петрол /

Магазин Хинко
За нас
В МАГАЗИН ХИНКО може да намерите всичко за вашето строителство и ремонт. Освен това разполага и с бригада да извършване на строително ремонтни дейности. При нас може да намерите :
  • Нови модели PVC облицовки,
  • Разнообразие от ламиниран паркет,
  • Входни блиндирани и интериорни врати,
  • Лак Сократес-на водна основа за дърво,
  • Електро и механични инструменти-RAIDER,
  • Предлагаме ви новите ни модели-политекстилни,фото,композиционни и щори с щампа
  • и много други.
В магазина може да получите информация и консултация относно извършване на текущи вътрешни и външни ремонти на сгради, офиси, жилища. Също така консултация и количествена сметка относно направата на външна изолация по фасади, окачени тавани, изолация от гипсокартон.
Заповядайте при нас и ще намерите всичко необходимо за вашия ремонт, на достъпни цени. Нашата бригада ще помогне и в строително-ремонтните работи по вашия дом, офис или бизнес сграда.

Мнения за Магазин Хинко


The company has no review.

Напиши мнение за Магазин Хинко


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.