Диамант метал ООД - Вижте още

Диамант метал ООД

Предлагаме рязане и демонтаж на метални съоръжения и конструкции и извозване със собствен транспорт. Изкупуваме отпадъци от черни и цветни метали (мед, месинг, бронз, алуминий, олово и акумулатори), ел.и електронно оборудване, пластмасови опаковки и хартия.
Стара Загора, ул.Калояновско шосе

 Диамант метал ООД
Диамант метал ООД
 Диамант метал ООДИзкупуваме отпадъци от черни и цветни метали (мед, месинг, бронз, алуминий, неръждавейка, олово и акумулатори), ел.и електронно оборудване, пластмасови опаковки, найлон и хартия на най-високи цени в региона. Изкупуваме автомобили за скрап, като издаваме актуално удостоверение, което важи за бракуването им в КАТ. Предлагаме рязане и демонтаж на метални съоръжения и конструкции и извозване със собствен транспорт.

Базата за скрап съществува от 5 години с адрес гр. Стара загора „Калояновско шосе“, тел.0877 109 500,
работно време: понеделник-петък от 8 до 17 ч. В рамките на града се осигурява транспорт за по-големи количества.

За информация и актуални цени, моля свържете се с нас на посочения телефон.
 Диамант метал ООД

Мнения за Диамант метал ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Диамант метал ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.