Винсид Дизайн - Вижте още

Винсид Дизайн

Фирма Винсид дизайн предлага аксесоари за дома и градината. Всъщност ние не продаваме стоки за дома, а истински бижута. Всеки артикул, който предлагаме е с внимание към всеки детайл. За нас са най-важни моментите на удоволствие в дома.
Ямбол, ул. Георги Дражев 16

Винсид ДизайнВинсид ДизайнВинсид Дизайн

Фирма "Винсид дизайн" предлага аксесоари за дома и градината.

За нас

Всъщност ние не продаваме стоки за дома, а истински бижута. Всеки артикул, който предлагаме е с внимание към всеки детайл. За нас са най-важни моментите на удоволствие в дома. Истински щастливи ни прави това, че можем да присъстваме на тези моменти чрез нашите бижута. Рамки за снимки, аксесоари, възглавници, свещници с оригинален дизайн, свещи или любими сентенции за дома - това сме ние от Винсид дизайн.

С крилатите фрази за дома може да украсите Вашите стени. Аксесоарите за кухня служат за вдъхновение на домакинята. Вашите спомени стоят отлично в нашите рамки за снимки. Симпатичните ни табли за сервиране с различни размери са идеални за Вашето сутришно кафе или дълги сутрини в леглото.

Вечерите Ви стават по-уютни и ароматни с нашия богат избор на свещници и свещи в онлайн магазина ни.

Най-важни за нас са Вашето удоволствие и уютът във вашия дом. Вече може да ни откриете и в гр. София на адрес ул. Уилям Гладстон 32!

Винсид дизайн - украсете дома си по стилен и оригинален начин!

Винсид Дизайн Винсид Дизайн Винсид Дизайн Винсид Дизайн Винсид Дизайн

Посетете ни във facebook

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?