Бест Петс Холидей - Вижте още

Бест Петс Холидей

Хотел за кучета и котки Best Pet’s Holiday работи от 2010 година. Хотел за кучета и котки Best Pet’s Holiday, е разположен на територията на град Банкя. Всяко куче се настанява в индивидуален и просторен бокс. Настилката в бокса е съобразена с хигиенните изисквания...
Бест Петс Холидей

Best Pet’s Holiday
Хотел за кучета и котки Best Pet’s Holiday работи от 2010 година. Той е разположен на територията на град.Банкя. Град.Банкя е известен с чистия си въздух и изворите с минерални води. На територията на града и около него има множество обществени паркове, зелени поляни, борови и широколистни гори. гр.Банкя е много подходящ за отглеждане на домашни любимци и за разходка на кучета от всички породи.

Хотелът за домашни любимци Best Pet’s Holiday работи вече 8 години и през това време натрупа опит в отглеждането и грижата за домашни любимци.
Бест Петс Холидей

Често ви се налага да пътувате по работа или с цели екскурзия и нямате възможност да вземете домашния си любимец с вас. Тогава можете да се обърнете към хотел за домашни любимци Бест Петс Холидей. Щом ни поверите грижите за вашето куче, котка или друг домашен любимец, можете да бъдете сигурни, че в нашия хотел за вашето животно ще се погрижи екип от професионалисти, които се стараят да му осигурят максимален комфорт и ветеринарни грижи. Основната ни цел е здравето и комфорта на домашния ви любимец.

Бест Петс Холидей

Въпреки, че е далеч от дома си, кучето или котето ви няма да почувства липсата на уют и топлина. Ние знаем, че всяко животно има различен характер и специфични нужди, и за това подхождаме индивидуално към всеки един наш гост. Съобразяваме се с вашите изисквания за хранителен режим, ежедневни разходки, игра и други грижи.

Хотел за кучета и котки Best Pet's Holiday е разположен в района с най - чистия въздух гр.Банкя. Всяко куче се настанява в индивидуален и просторен бокс. Настилката в бокса е съобразена с хигиенните изисквания и се почиства лесно и бързо. В непосредствена близост са тревните площи - двор , към които има достъп всяко куче,за да се разхожда и играе свободно.

Разхождаме индивидуално всяко куче по 2 пъти на ден. За малки породи кучета и котки разполагаме със специални помещения, съобразени с техния размер и нужди. Храната също е съобразена със специфичните изисквания за вашия домашен любимец.

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС!


Бест Петс Холидей

Приемаме кучета и котки, които са ваксинирани и с паспорт!

5 6