Декора Крейт ЕООД | Онлайн магазин за подаръци

Декора Крейт ЕООД - Вижте още

Декора Крейт ЕООД

Магазин за подаръци Декора има за цел да предложи на своите клиенти богат и разнообразен избор от подаръци, бужута, козметика, декорации и много други продукти и услуги. Нашата концепция е много проста: Предлагаме само продукти, които ние самите с удоволствие бихме купили.
Варна, бул. 8-ми Приморски полк-114

Декора Крейт ЕООДДекора Крейт ЕООД
Декора Крейт ЕООД
HandMade Интернет магазин за подаръци, играчки и декорация www.decorra.eu Ви предлага напълно завършени продуктови и подаръчни Handmade решения, групирани по тема, датайл, цвят или елемент, представени като самостоятелни и взаимнодопълващи се артикули.
                      За нас:
HandMade продуктите с търговско име Decorra задоволяват всякакви изтънчени вкусове и претенции, радват и вдъхновяват малки и големи, предизвикват усмивки, дават самочувствие и усещане за красота.

Декора Крейт ЕООД
Ние от Decorra изградихме продуктов микс, наречен Decorra “Специално за теб!”, който е резултат от труда на маркетингови специалисти, модни дизайнери, автори и творци, който да ни различава от останалите, да демонстрира нашия почерк, да ни прави лесно разпознаваеми и да отразява нас самите като професоналисти, хора, автори и творци. Специално за Вас, създадохме ръчно изработени подаръци, които обединихме в 5 основни продуктови категории:

Колекция Decorra Kids
– играчки от плат, креативни книжки, магически къщички с кукли за игра, образователни и занимателни тихи книжки, креативни и развиващи игри, продукти бебе комфорт за дома и за път, декорация на детската стая, аксесоари и мода за детето.

Колекция Decorra Men – атрактивни и нестандартни Handmade идеи за подарък на любимия мъж, приятел, съпруг, баща или роднина под формата на табакери, калъф за очила, плик за пари, изделия от плат и продукти декупаж.

Декора Крейт ЕООД
Колекция Decorra Lady – уникални дизайнерски модни аксесоари от плат, текстилни несесери, калъфи за мобилен телефон, клъч портмонета от плат, чанти плетиво, бижута, часовници с модерна визия, брошки от ципове, козметика, сапуни с извлек от маслодайна българска роза, кутии за бижута, подвързии за книги и аксесоари декупаж за обичаната майка, приятелка, съпруга, жена.

Decorra Home – свежи, функционални и практични предложения за декорация, декоративни вази с нестандартна форма, панери декупаж, свещи, картини, часовници за стена, арт украса от плат, сувенири, плъстени и натурални сапуни, аксесоари Home интериор и други аксесоари за домашен декор.

Decorra Holiday – поздравителни картички за празника, украса на масата, тематични подаръци за Коледа, Великден, рожден ден, имен ден, празнична декорация за дома, сувинири декупаж и др. атракциони направени на ръка.
Декора Крейт ЕООД Декора Крейт ЕООД Декора Крейт ЕООД Декора Крейт ЕООД Декора Крейт ЕООД Декора Крейт ЕООД Декора Крейт ЕООД Декора Крейт ЕООД Декора Крейт ЕООД Декора Крейт ЕООД
Продаваме само онлайн защото така сме отворени за продажби 24 ч. в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Можете да пазарувате по всяко време, без ограничение за място и мобилно устройство, без това да Ви пречи да отпивате глътка от своето чайче или ароматно кафе. Не е нужно да обикаляте по жегата или студа от магазин на магазин, защото ние сме тук и сега, от другата страна на монитора.

Декора Крейт ЕООД
Ние от Decorra ще Ви доставим пратката с куриер с едно позвъняване на вратата, още утре или в други ден, докато сте все още по чехли пред телевизора или пред компютъра. Ние от Decorra ще направим всичко по силите си, временно изчерпания продукт бързо да произведем и на време за празника да Ви поднесем.

В Интернет магазин www.decorra.eu с едно кликване на мишката с лекота ще намерите онези атрактивни предложения, които да Ви накарат да се връщате при нас отново, и отново и отново. При нас ще намерите подходящи артикули за декориране на детската стая с часовник декупаж или тематична картина; детето Ви ще намери свой верен приятел в лицето на усмихнато текстилно жабче, маймунка или мече; ще има възможност да разкрие тайните на тихата игра чрез креативна развиваща книжка, къщичка с кукла или друго игра; ще усетите удобството на ръчно изработената чанта от плат, прежда или кожа; ще оцените практичността на козметичния несесер с огледало или калъф за мобилен телефон с атрактивен и модерен хендмейд дизайн; ще станете неотразими в очите на другите с помощта на брошка от ципове, пръстен от полимерна глина, часовник или бижу.

В Интернет магазин www.decorra.eu ще избирате между много варианти за подаръци, но ще купите само един; ще се чудите как да надпишете картичката за празника, но …. най - ценното от всичко е, че ще промените своята визия и стайлинг, ще съхраните своите незабравими емоции от пазаруването в уникален бележник с подвързия от плат; ще заключите положителните си преживявания с помощга на ключодържател Decorra, ще усетите нашия френдли стил на общуване и ще станете част от нашето голямо Decora Create семейство.

Декора Крейт ЕООД
Нашата концепция е много проста: Предлагаме само продукти, които ние самите с удоволствие бихме купили за себе си или за да подарим.

Нашата мисия е: Да Ви предложим онези продукти, направени в уютна домашна обстановка, които винаги да Ви радват, да Ви карат да се чувствате специални и никога да не изпитвате липса на любов.

Ние залагаме на своя уникален Decora Style за позициониране на пазара, на своя индивидуален HandMade подход и френдли общуване. Да бъдем приятели, да бъдем на Ваше разположение, да чуваме шума на въпросите в ушите си, това е нашата успешна комуникационна и пазарна стратегия.

Пазаруването в www.decorra.eu е лесно, достъпно, приятно, забавно, увлекателно и води до пристрастяване!
Декора Крейт ЕООД Декора Крейт ЕООД Декора Крейт ЕООД Декора Крейт ЕООД Декора Крейт ЕООД Декора Крейт ЕООД Декора Крейт ЕООД Декора Крейт ЕООД Декора Крейт ЕООД
                      www.decorra.eu

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?