РАЙКОВ-СТОУН ЕООД - Вижте още

РАЙКОВ-СТОУН ЕООД

Камъкът ( гнайс ) е първият естествен материал който човек използва за строителството. Той придава уют и топлина , създава усещане за спокойствие и хармония и превръща всеки дом , градина , офис , ресторант в място изпълнено с красота. Камъкът е символ на здравина и надеждност.
РАЙКОВ-СТОУН ЕООД - Естествен камък
РАЙКОВ-СТОУН ЕООДРАЙКОВ-СТОУН ЕООДРАЙКОВ-СТОУН ЕООДРАЙКОВ-СТОУН ЕООД

Камъкът (гнайс) е първият естествен материал който човек използва за строителството. Той придава уют и топлина, създава усещане за спокойствие и хармония и превръща всеки дом, градина, офис, ресторант или хотел в място изпълнено с красота. Камъкът е символ на здравина, надеждност и дълговечност.

Каменните плочи са естествени, екологично чисти скални природни продукти. Те се добиват от кариери в големи дълбочини, което говори за техните качества. Характерни са с грапава - не хлъзгаща се повърхност, висока здравина, издръжливи на атмосферни влияния и не поемат влага. Това ги прави, най-широко използвани и предпочитани от всички продукти за облицоване.

Продукти

Камък - Eдро, 1-palet 25 m2 - 1100 kg

Камък - Дребно, 1-palet 25 m2 - 800 kg

Камък - кокал, ѕид, 1-palet 25 m2 - 1000 kg

Камък - Оформен (50mm, 100mm, 150mm, 200mm), 1 palet 25 m2 - 1200 kg

РАЙКОВ-СТОУН ЕООД
РАЙКОВ-СТОУН ЕООД РАЙКОВ-СТОУН ЕООД РАЙКОВ-СТОУН ЕООД РАЙКОВ-СТОУН ЕООД РАЙКОВ-СТОУН ЕООД РАЙКОВ-СТОУН ЕООД РАЙКОВ-СТОУН ЕООД РАЙКОВ-СТОУН ЕООД РАЙКОВ-СТОУН ЕООД РАЙКОВ-СТОУН ЕООД РАЙКОВ-СТОУН ЕООД РАЙКОВ-СТОУН ЕООД

Може да ни откриете и на www.stone-gneiss.com