МЖ ГРУП ЕООД - Вижте още

МЖ ГРУП ЕООД

Фирмата е представител на най-новите входни изтривалки на българския пазар – изтривалките Кобе. Като всеки продукт произведен в Швеция, те се характеризират с изискан и фин дизайн, висока издръжливост и качество, лесна поддръжка.
 МЖ ГРУП ЕООД МЖ ГРУП ЕООД
МЖ ГРУП ЕООД
Фирмата е представител на най-новите входни изтривалки на българския пазар – изтривалките Кобе. Като всеки продукт произведен в Швеция, те се характеризират с изискан и фин дизайн, висока издръжливост и качество, лесна поддръжка. При това на цена, която би покрила сравнително по-голяма площ от това, което се намира на пазара до сега.
Оригиналът Кобе
 МЖ ГРУП ЕООД
Шведски оригинален продукт от повече от 60 години.....

Оригиналната Кобе е комбинация от стъргалка и изтривалка за пред сградата и вътре в нея. Вълнообразните гумени ленти се превръщат в сила от ресни при натиска от преминаването през изтривалката – те изчеткват подметките на обувките и отнемат чакъла, пясъка, мръсотията и влагата от тях.
Няма нужда от специални усилия за изтъркване на обувките.
Мръсотията, която изпада от подметките, попада между вълнообразните гумени криви в определеното за нея място. Така оригиналната Кобе може да поддържа постоянно изтъркващия ефект.

Кобе графит
 МЖ ГРУП ЕООД


Същата добра функционалност, но с други възможности!

Кобе изтривалка със сива гума е алтернатива или добра комбинация с оригиналните Кобе с черна гума. Както и при черната Кобе, първичното предназначение е да се спре мръсотията и влагата, която остава по пода. Разликата е в цвета на гумата.


Оригиналната назъбена Кобе
 МЖ ГРУП ЕООД


Изтривалка със стъргалка Допълнително подобрение в борбата с мръсотията е назъбеният оригинал Кобе. Основната конструкция е на оригиналната Кобе, но с назъбени гумени грапавини и с по-добра изстъргваща и противохлъзгаща способност.

Рамка от четириъгълен профил „Кобе де лукс“ е разработена за антре, където опазването на дамските токчета трябва да се комбинира с функционалността на изтривалка.
Изтривалката се навива и има две лицеви страни.„Кобе де лукс“ се препоръчва само за входни помещения.


Кобе еко
 МЖ ГРУП ЕООД

Естетична входна изтривалка за специални антрета – функционална и с добър дизайн.

Това е оригиналният модел на първата изтривалка „Кобе“, но с нова визия.


 МЖ ГРУП ЕООД  МЖ ГРУП ЕООД  МЖ ГРУП ЕООД  МЖ ГРУП ЕООД  МЖ ГРУП ЕООД  МЖ ГРУП ЕООД  МЖ ГРУП ЕООД  МЖ ГРУП ЕООД  МЖ ГРУП ЕООД

МЖ ГРУП ЕООД - отрасли:


Други,
4.5 2