Стандарт Строй 2003 ЕООД  itemprop=

Стандарт Строй 2003 ЕООД

Стандарт Строй 2003 ЕООД притежава богат опит в строителната индустрия. Фирмата е член на Камара на строителите в България. Утвърдили сме се в сферата на Строително Ремонтните дейности! Стандарт Строй 2003 ЕООД - Кърти, чисти, натоварва и извозва с камиони и контейнери.
София, ул. Околовръстен път № 257 ,ет. 2

Стандарт Строй 2003 ЕООД Стандарт Строй 2003 ЕООД притежава богат опит в строителната индустрия.Фирмата е член на Камара на строителите в България. Утвърдили сме се в сферата на Строително Ремонтните дейности! Нашите Услуги: Вътрешни ремонти Кърти, чисти, натоварва и извозва с камиони и контейнери   Настилки Лепене на плочки, гранитогрес, ламинат, масивен паркет   Облицовки Монтаж на фаянс, камък, стъпала, тротоарни плочки Монтаж на гипсокартон Тавани от гипсокартон, окачени тавани и растерни тавани   Зидарии Зидарии с газобетон, решетъчни или плътни тухли   Замазки Предлагаме саморазливни, армирани замаски и цименто-пясъчна замазка Боядисване Боядисване с латекс бяло и цветно,боядисване с блажни бои и лакове   Фасади Топлоизолация и саниране, фасаген или минерална мазилка, ремонт на водостоци   Строителство и проектиране Архитектурна, конструктивна, електрическа, отопление, вентилация, климатизация водоснабдяване и канализация... Цялостен ремонт на апартамент до ключ   Всичко за ремонта на апартамента   ВиК инсталации при строителство на нови сгради и ремонт Изграждане на водопроводни инсталации   Електро инсталации при строителство на сгради и съоръжения   Проектиране и изграждане ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ НА НАШИЯ САЙТ,ИЛИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА ПОСОЧЕНИТЕ КООРДИНАТИ!

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?