Булстоне 12 - Вижте още

Булстоне 12

Ние в Булстоне 12 сме специализирана фирма за внос, обработка, дизайн и монтаж на естествени камъни – мрамор, гранит, оникс, травертин, варовик, пясъчник и други редки материали.
Булстоне 12Булстоне 12

Булстоне 12

Ние в Булстоне 12 сме специализирана фирма за внос, обработка, дизайн и монтаж на естествени камъни – мрамор, гранит, оникс, травертин, варовик, пясъчник и други редки материали. 

През годините, развиваме и повишаваме успеха си, благодарение на знанието и опита, с които разполагаме при изготвянето на различни:

 • Стенни и подови екстериорни или интериорни облицовки, 
 • Луксозни решения за стълби, кухни, бани или трапезарии
 • Изработка на камини, мивки, дворни чешми, статуии, фонтани, пейки и т.н от мрамор, гранит, травертин, варовик и други естествени камъни.

Базирайки се на дългогодишен опит и висока компетентност в областта, сме изградили партньорски и приятелски взаимоотношения с най-добрите производители на естествен камък в световен мащаб. Внасяме само изключително качествени материали от Италия, Бразилия, Египет и Китай на достъпни цени. 

Ние не сме просто вносител, ние сме експерти в областта и предлагаме индивидуален подход към всеки един клиент, като изготвяме най-удачното за вас решение, съобразено с вашите изисквания и възможности.

Булстоне 12

За Булстоне 12

История


Стартирахме през далечната 1994г, като малък семеен бизнес, занимаващ се с внос на мрамор и гранит. В резултат на усърдна работа, постоянен стремеж за развитие, множество доволни клиенти и добър мениджмънт, днес Булстоне 12 е една от водещите фирми на българския пазар за внос и обработка на висококачествени естествени камъни от Италия, Бразилия, Индия, Египет и Китай. 

Производствена база


През годините изградихме голяма прозиводствена база в град Ловеч, за обработка на мрамор, гранит, травертин, варовик, пясъчник, оникс и други естесвени камъни, която е оборудвана с най-новите и модерни технологични машини. Иновативните CNC машини на DONATONI и INTERMAC, ни позволяват да изпълняваме и най-нестандартните желания на нашите клиенти. Обработваме материалите с изключителен професионализъм и прецизност, за да можем да гарантираме безкомпромисно качество. Производствената ни база в град Ловеч, притежава сертификат EN ISO 50001:2011 от 24.01.2019 г. за „Рязане, профилиране и обработване на строителни и декоративни, естествени и скални материали“. 

Булстоне 12

Складова база


Освен в град Ловеч, фирмата ни има складова база, която поддържа постоянен богат асортимен от естествени камъни в град София, като изпълняваме поръчки за клиенти на територията на цялата страна и Европа. 

Производство


Ние сме способни да произведем, подготвим и доставим плочки, слабове, чешми, фигури, фонтани, продукти по ваш проект, както и различни блокове в множество разнообразни варианти. Независимо дали имате нужда от естествени камъни за облицовка или за изработка на мечтната баня, кухненски плот или стълбище, ние сме насреща за изпълнението им. Предлагаме различни начини за обработка на повърхността – полиране, браширане, тъмбълтоване, третиране чрез пясъко-струя и т.н. 

Булстоне 12 Булстоне 12 Булстоне 12 Булстоне 12 Булстоне 12 Булстоне 12 Булстоне 12 Булстоне 12 Булстоне 12 Булстоне 12

Колекция

 • Каменни плочки
 • Каменни стъпала
 • Облицовка на стени
 • Бани
 • Кухненски плотове
 • Камини
 • Градина
 • Продукти от варовик
 • Скулптури
 • Мивки

Проектите на Булстоне 12 ЕООД

Благодарение на лоялността и доброто отношение което получава всеки един наш клиент, фирмата ни успешно реализира проекти, както в България, така и в Англия, Германия, Франция и др.

Булстоне 12 ЕООД се гордее с факта, че предлага съвети както за бизнеса така и за крайните потребители, подчинявайки се на стремежа да съхрани своята индивидуалност и да се отличи от всички основни конкуренти на пазара. Нашата основна цел е да постигнем баланс между обхват и високо качество на каменните приложения, за да се даде възможност, проектите да бъдат завършени до последния детайл. Нашата задача е да изберем най-удачния материал за Вас.

Булстоне 12 Булстоне 12 Булстоне 12 Булстоне 12 Булстоне 12 Булстоне 12 Булстоне 12 Булстоне 12 Булстоне 12

Мнения за Булстоне 12


The company has no review.

Напиши мнение за Булстоне 12


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.