Последни новини


Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..

Етериум (ETH): Кога да очакваме следващата голяма актуализация на мрежата?

Виж още..

Полезни съвети как да обзаведем малка всекидневна

Виж още..

Интериорни врати Porta Doors - Вижте още

Интериорни врати Porta Doors

Интериорни врати Porta Doors – разполага с интериорни, плъзгащи врати, врати хармоника, входни врати за къщи и апартаменти.
Интериорни врати Porta Doors

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ PORTA DOORS

Интериорни врати Porta Doors – разполага с интериорни, плъзгащи врати,  врати хармоника, входни врати за къщи и  апартаменти.

Фирмата разполага със собствени, специализирани екипи за монтаж за всяка категория врати и предлага цялостна услуга: консултиране, измерване, доставка, монтаж, гаранционно и извън гаранционно обслужване на интериорни врати предоставени от Team Doors.

Консултантите на Team Doors ще окажат съдействие на всеки клиент с информация за вратите и услугите и идеи за малки и големи пространства, съобразени с конкретните нужди и особености на обекта.

Интериорни врати Porta Doors Интериорни врати Porta Doors Интериорни врати Porta Doors Интериорни врати Porta Doors Интериорни врати Porta Doors Интериорни врати Porta Doors Интериорни врати Porta Doors Интериорни врати Porta Doors Интериорни врати Porta Doors Интериорни врати Porta Doors Интериорни врати Porta Doors

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

Интериорни врати на PORTA DOORS – висококачествени полски врати с голямо разнообразие в изработката, дизайна, цветовете, покритията.

Интериорните врати могат да бъдат поръчани с различни височини в над 50 покрития, CPL покрития, врати с естествен фурнир и различни цветови и текстурни решения. Конструкцията на крилото може да бъде „пчелна пита“ или перфорирана плоча от ПДЧ, подсилена отвътре с шперплат. Конструкцията може да бъде и с допълнително покритие от CPL HQ и кантирана с ABS лента или или с покритие от HDF плоскост. Касите за интериорните врати се предлагат в два варианта – за фалцови и безфалцови врати.

  • ЛАКИРАНИ
  • ТАБЛЕНИ
  • ПЛОСКИ
  • ПОКРИТИЕ – ФУРНИР
Интериорни врати Porta DoorsИнтериорни врати Porta Doors

ВХОДНИ ВРАТИ

Стоманените входни врати за къщи от колекцията Стийл са иновативна технология. Набор от идеално подбрани параметри, които съставляват най-високо качество. 

Колекцията входни врати за  къщи и апартаменти предлага солидни врати, които осигуряват протекция срещу проникване с взлом. Входните врати за апартаменти Porta Extreme съчетават в себе си функциите акустична изолация, огнеустойчивост, димохерметичност и противовзломност.

  • ВХОДНИ ВРАТИ ЗА КЪЩИ
  • ВХОДНИ ВРАТИ ЗА АПАРТАМЕНТИ
Интериорни врати Porta Doors

ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ | ВРАТИ ХАРМОНИКА

Team Doors предлага плъзгащи врати на Porta Doors с механизъм за вграждане и чупещи – сгъваеми врати за разделяне и разпределение на пространството.

Всяка интериорна врата може да бъде поръчана с плъзгаща система.Видове плъзгащи и чупещи врати. Плъзгащите и чупещите – сгъваеми врати са стилно, практично и функционално решение за малки пространства. 

Чупещите врати се предлагат в два варианта:

  • АЛФА– асиметрично сгъване. Предимството на този тип сгъваеми врата е възможността да се използва дръжка и заключване. Касата на вратата притежава силиконово уплътнение, което повишава шумо и топло изолацията.
  • БЕТА– симетрично сгъване. Предимствата на тази чупеща врата е възможността на сгъване и в двете посоки.
Интериорни врати Porta Doors

Мнения за Интериорни врати Porta Doors


Относно: Полски интериорни врати Porta Doors

Публикувано от: , на: 2022-03-28 07:39:10
Изключително качество. Обзаведохме два апартамента с интериорни врати Порта Дорс. Монтираха ги само след няколко дни от поръчката и сме изключителнон доволни от посещението, монтажа и отношението!

Напиши мнение за Интериорни врати Porta Doors


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..

Етериум (ETH): Кога да очакваме следващата голяма актуализация на мрежата?

Виж още..

Полезни съвети как да обзаведем малка всекидневна

Виж още..