Континвест ООД  itemprop=

Континвест ООД

Континвест ООД е създадено през 1993 година. Дружеството е основен вносител в България на хлор- алкални продукти (солна киселина, натриева основа, метилен хлорид). През 2005 година изградихме инсталация за разливане на течен хлор във варели и бутилки.
www.continvest.bg „Континвест“ООД е създадена през 1993 година от инж. Веско Цветков в гр. София. Днес в дружеството работят близо 110 човека – а основната дейност на фирмата е производство и търговия на химически продукти. Дружеството има изградени бази в градовете Ямбол, Стара Загора, Горна Оряховица и София, както и собствен автопарк и железопътни вагони. Централният ни офис е с адрес: гр. София, п.к.1111, ул. Хубавка 6, тел. 02/971 70 28 Сертифицирани сме по следните стандарти: ISO 9001:2008 ISO 14001:2004 OHSAS 18001:2007 SA 8000:2008 ISO 22000:2005 (НАССР) Персоналът се състои от хора с дългогодишен опит в сферите на търговията, производството и спедицията. Фирмата има изградена производствена и складова база в индустриалната зона на град Ямбол с наличен собствен железопътен коловоз. Складова база в град Горна Оряховица с обща площ от 130 000 кв.м. с наличен собствен железопътен коловоз.Складова база в град София е с площ 20 000 кв.м. с наличен собствен железопътен коловоз.В град Стара Загора освен складово стопанство се намира и основният автопарк. Всички транспортни средства и шофьори отговарят на изискванията и са сертифицирани по ADR. Вече повече от 20 години основната дейност на фирма „Континвест“ООД е търговията с химически продукти. Фирмата е основен вносител на българския пазар на натриева основа, солна киселина и хлор - продукти, изключително важни за индустрията и пречистването на питейните води. От 2005г. стартира производство на следните продукти: ферихлорид, ферихлорид сулфат, алуминиев сулфат в течна и твърда форма, полиалуминиев оксихлорид и натриев хипохлорит. Това са продукти, които се произвеждат по безопасни и енергоспестяващи технологии, като намират приложение в различни сфери – от пречистване на водни потоци до избелване на хартиено-целулозни продукти. Всички продукти се произвеждат по утвърдени технологии в съответствие с изискванията заложени в Български държавен стандарт. Фирма „Континвест“ООД е пряко ангажирана с мероприятията свързани с пречистването на водата; ресурс чиято стойност става все по – висока. Благодарение на високото качество на произвежданите от нас продукти, собствения авто- и железопътен парк, „Континвест“ООД работи с повече от 120 предприятия в България, Малта, Гърция, Албания, Централна и Западна Европа. От началото на 2015г. разширихме своята дейност в секторите на търговия с торове и фуражи, детергенти, суровини за производство на козметични и фармацевтични продукти. От месец септември 2015г. сме официални дистрибутори на Anorel и SQM – лидери в производството на торове и продукти за растителна защита. Продукти: Производство: „Континвест“ ООД произвежда следните продукти: Хлорни коагуланти /Натриев хипохлорит, ферихлорид и ферихлорид сулфат (FeCl3.SO4)/; Твърд и течен алуминиев сулфат; Полиалуминиев оксихлорид.

Мнения за Континвест ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Континвест ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.