Декор - Вижте още

Декор

ДЕКОР ООД е основана 1995 г., с цел производство на изделия от естествени камъни - облицовки от естествен камък: облицовки от мрамор; облицовки от гранит; травертин; оникс; облицовки ог варовик; пясъчник; гнайс;. Фирма Декор разполага със производствена база за естествен камък.
Повече от две десетилетия, подвластни на красивата магия на естествените камъни, изработваме професионално, отговорно, с внимание и най-малкия детайл на пожеланата от Вас – нашите клиенти, поръчка. Незаменим стимул в дейността ни и наше най-голямо удовлетворение и занапред ще бъде Вашето доверие.

С признателност и благодарност, продължаваме да следим новостите в развитието на световния бизнес, за да изпълним желанието Ви за душевен уют, чрез постоянното присъствие на късчето природа във Вашия свят.

Наши клиенти са инвеститори, архитекти, строителни фирми и собственици на луксозни частни и обществени имоти в България и чужбина.

Декор Декор Декор

За нас:

Декор ДЕКОР
Основано – 1995 г

ЦЕЛ
Производство и търговия на продукти с гарантирано високо качество и прецизна обработка от мрамор, гранит, травертин, оникс, пясъчник, варовик и гнайс

БАЗА
Съвременна производствена, търговско-складова база и изложбена зала на бул. Симеоновско шосе 138, гр. София

РАБОТЕН ПРОЦЕС
Затворен цикъл от селекция на камъка, директно от собственици на кариери /предимно от Италия, Индия, Китай, Бразилия, Турция, Гърция, Египет, Белгия, Румъния/, до доставка, производство и монтаж на място за клиенти в България и чужбина

ПРОДУКЦИЯ
Облицовки на фасади, басейни, фонтани, колони и арки, барбекюта, както и фоайета, подови настилки и стълбища, камини, кухненски бар плотове, маси, бани и др. по желание на клиента

Материали:


Декор

САДАС:

САДАС

„Садас“ ООД разработва нова кариера за добив на висококачествен бял варовик с търговска марка KUNA BELLA от собствено находище в района на с. Кунино, България

ДекорДекорДекор


КУНА БЕЛЛА

Този варовик е уникален със своята белота, чистота и хомогенност. Високо ценен е като скално-облицовъчен материал поради отличните си физикомеханични показатели.

Декор Съвременните методи и технологии на работа, които се прилагат в находището позволяват добив на големи по размер скални блокове – основна предпоставка за промишлена преработка, производство на слабове и плочи рязани по размер.

KUNA BELLA се характеризира с висока степен на полиране, рядко срещана при другите варовици. Естетическите му качества изпъкват и при повърхностни обработки като антикиране, бучардисване, пясъкоструене, глиц.

Подходящ е за изработка на сложни архитектурни детайли – колони, капители, балюстради, скулптури и др. Дълги години този материал е бил основен материал за изработка на каменни скулптури в България, както и основен източник на суровина за обучението на единствения на балканския полуостров Техникум по каменоделство /основан 1921 г в с. Кунино/.

Издръжлив на атмосферни влияния без да променя декоративните си свойства. Успешно използван за изработка на фасади на знакови сгради в България.

ДекорДекорДекор


КУНА РОМАНА

КУНА РОМАНА е висококачествен бежов мрамор от собствена кариера в района на с.Кунино, Бълария.

Декор Материалът е хомогенен, с равномерно разпределена шарка, което го прави изключително подходящ за външни и вътрешни облицовки и настилки, изделия и детайли (камини, стъпала, первази, плотове и др).

Камъкът се предпочита предимно с полировка, матиране и антикиране.

Поради хармоничната си визия и универсалния си характер, бежовият мрамор КУНА РОМАНА бързо се превръща в един от най-предпочитаните материали за екстериорни и интериорни решения.

Това е качествен и луксозен продукт, който би кореспондирал с всяка визия и стил, внасяйки елегантност и финес във Вашия проект.


ДекорДекорДекорДекор

www.dekorbg.com

2.5 74