Камид Комерс ЕООД - Вижте още

Камид Комерс ЕООД

Фирма Камид ООД е специализирана в производство и доставки на скално-облицовъчни материали за външни и вътрешни настилки и облицовки. Фирмата разполага на склад с повече от 50 вида различни по цвят и структура материали за облицовки и настилки.
София, кв. Соходол, ул. Околовръстен път

Външни Настилки, Облицовъчен КамъкВъншни Настилки, Облицовъчен Камък

За Нас:

скално-облицовъчни материали

Булстоун" ООД е един от най-големите производители на скално-облицовъчни материали в България. Фирмата е специализирана в добив, преработка и търговия с гнайс и неговите производни. Предлагаме разнообразни по цвят, форма и размер гнайс, пясъчници и други естествени каменни изделия подходящи както за външни така и за вътрешни настилки и облицовки.

Естествени каменни материали: Гнайс - над 20 цвята, Пясъчници - червен, жълт, сив Паваж - от червен или жълт пясъчник, гранитни павета и блокчета, Риолит, Гранит - плочи, стъпала, бордюри Варовик - плочи, рустика, глиц, шапки и др. Клинкер, Ивайловградски гнайс, Камъни за аранжировка на скални кътове.


Готови обекти:

Външни Настилки, Облицовъчен Камък
Продукти

Гнайс
Пясъчник
Варовик
Туфа
Риолит
Гранит
Декоративен Камък
Речен Камък
Други
Травертин

Камид Комерс ЕООД
Контакти:

гр. София,

кв. Суходол /околовръстен път/

тел./факс: 02/ 955 02 43

мобилен: 0888 309 148

мобилен: 0888 460 094

ВИЖ НА КАРТАТА

гр. Стара Загора

мобилен: 0889 021 646


Външни Настилки, Облицовъчен КамъкВъншни Настилки, Облицовъчен Камък

Мнения за Камид Комерс ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Камид Комерс ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.