Камекс М АД - Вижте още

Камекс М АД

Фирма "Камекс М" АД е частно акционерно дружество, чиято производствена дейност е насочена в следните три основни направления: изделия от естествен камък, облицовки и настилки от естествен камък, корпусни мебели по поръчка.
Камекс М АДКамекс М АДКамекс М АД

“КАМЕКС М” АД е частно акционерно дружество от 1998 год., чиято производствена дейност е концентрирана в следните две основни направления: Проектиране, производство и монтаж на изделия от естествени високо-декоративни скални видове – гранити, мрамори и варовици, внос от Италия, Гърция, Индия, Китай, Турция и др. Както и Проектиране, производство и монтаж на мебели по поръчка

Производствена база:

Фирма "Камекс М" притежава собствена производствена и складова база с просторни работни халета и отлични условия за труд. Тя включва модерно оборудван цех за производство на разнокаменни изделия, дърводелски цех за производство на корпусни мебели, механична работилница, автопарк, sъвременна механизация и изградена инфраструктура за нуждите на дейността ни.

Дружеството разполага с добър технически и кадрови потенциал, в лицето ма отлично мотивиран динамичен екип от специалисти с висока степен на квалификация, с богат професионален опит.


Основните принципи на нашата дейност са:

  • Отговорност и лоялност към клиента
  • Прецизно и качественно изпълнение на проектираните и договорени работи
  • Висок професионализъм
  • Проява на уважение и разбиране към индивидуалните предпочитания на клиента


Камекс М АД
Изделия от естествен камък:

Камекс М АД

Проектиране, производство и монтаж на изделия от декоративни скални видове - гранити, марамори и варовици от Италия, Гърция, Индия, Китай, Турция и др. Фирмата произвежда стандартни и нестандартни плочи от естествен камък, а също така и специфични изделия от камък, за приложение в екстериора и интериора.

Продуктите включват: кухненски плотове, подпрозоречни плотове, барплотове, стъпала, декоративни пана, архитектурни детайли и изделия изпълнени по индивидуален проект на клиента.


Облицовки и настилки:

Камекс М АД

Производство, проектиране и монтаж на всички видове външни и вътрешни облицовки и настилки от естествен камък, за обществени и частни обекти.

"Камекс М" АД е правоприемник и наследник на добрите традиции на "Сумко" (строително управление за каменни и мраморни облицовки) СК "СО" (Стопански комбинат "Строителни Облицовки"). През периода от 1998г. насам фирмата участва в изграждането на редица обекти с производството, доставка и монтаж на каменни облицовки и настилки.Препарати за камък
EPOXY TOP, KKW, IMPERSTON, RAINSTOP, MONOCERA, POLMAR LUXOR, AUTOLUCIDANTE, UNIVERSAL,D 22, D 23

Корпусни мебели по поръчка:

Детски стаи
Гардероби
Спални
Кухни
Секции и маси
Антрета
Офис мебели
Нестандартни

Проектиране, производство и монтаж на корпусни мебели. Фирмата е с утвърдени позиции на Българския мебелен пазар, като производител на висококачествени мебели, в хармония със съвременните тенденции, екологични и ергономични изисквания.

Фирмата е специализирана в производството на мебели за дома и офиса, в това число кухни, гардероби, секции, детски стаи, офис обзавеждане, както и изделия с нестандартно предназначение.


Основното направление в мебелното ни производство е изпълнението на поръчки по индивидуален проект, което включва снемането на размери на място, консултация с клиента, изготвяне на проектм компютърна визуализация, изработка имонтаж
Камекс М АД Камекс М АД

www.kamex-m.com

Мнения за Камекс М АД


The company has no review.

Напиши мнение за Камекс М АД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.