Камекс М АД - Вижте още

Камекс М АД

Фирма "Камекс М" АД е частно акционерно дружество, чиято производствена дейност е насочена в следните три основни направления: изделия от естествен камък, облицовки и настилки от естествен камък, корпусни мебели по поръчка.
Камекс М АДКамекс М АДКамекс М АД

“КАМЕКС М” АД е частно акционерно дружество от 1998 год., чиято производствена дейност е концентрирана в следните две основни направления: Проектиране, производство и монтаж на изделия от естествени високо-декоративни скални видове – гранити, мрамори и варовици, внос от Италия, Гърция, Индия, Китай, Турция и др. Както и Проектиране, производство и монтаж на мебели по поръчка

Производствена база:

Фирма "Камекс М" притежава собствена производствена и складова база с просторни работни халета и отлични условия за труд. Тя включва модерно оборудван цех за производство на разнокаменни изделия, дърводелски цех за производство на корпусни мебели, механична работилница, автопарк, sъвременна механизация и изградена инфраструктура за нуждите на дейността ни.

Дружеството разполага с добър технически и кадрови потенциал, в лицето ма отлично мотивиран динамичен екип от специалисти с висока степен на квалификация, с богат професионален опит.


Основните принципи на нашата дейност са:

  • Отговорност и лоялност към клиента
  • Прецизно и качественно изпълнение на проектираните и договорени работи
  • Висок професионализъм
  • Проява на уважение и разбиране към индивидуалните предпочитания на клиента


Камекс М АД
Изделия от естествен камък:

Камекс М АД

Проектиране, производство и монтаж на изделия от декоративни скални видове - гранити, марамори и варовици от Италия, Гърция, Индия, Китай, Турция и др. Фирмата произвежда стандартни и нестандартни плочи от естествен камък, а също така и специфични изделия от камък, за приложение в екстериора и интериора.

Продуктите включват: кухненски плотове, подпрозоречни плотове, барплотове, стъпала, декоративни пана, архитектурни детайли и изделия изпълнени по индивидуален проект на клиента.


Облицовки и настилки:

Камекс М АД

Производство, проектиране и монтаж на всички видове външни и вътрешни облицовки и настилки от естествен камък, за обществени и частни обекти.

"Камекс М" АД е правоприемник и наследник на добрите традиции на "Сумко" (строително управление за каменни и мраморни облицовки) СК "СО" (Стопански комбинат "Строителни Облицовки"). През периода от 1998г. насам фирмата участва в изграждането на редица обекти с производството, доставка и монтаж на каменни облицовки и настилки.Препарати за камък
EPOXY TOP, KKW, IMPERSTON, RAINSTOP, MONOCERA, POLMAR LUXOR, AUTOLUCIDANTE, UNIVERSAL,D 22, D 23

Корпусни мебели по поръчка:

Детски стаи
Гардероби
Спални
Кухни
Секции и маси
Антрета
Офис мебели
Нестандартни

Проектиране, производство и монтаж на корпусни мебели. Фирмата е с утвърдени позиции на Българския мебелен пазар, като производител на висококачествени мебели, в хармония със съвременните тенденции, екологични и ергономични изисквания.

Фирмата е специализирана в производството на мебели за дома и офиса, в това число кухни, гардероби, секции, детски стаи, офис обзавеждане, както и изделия с нестандартно предназначение.


Основното направление в мебелното ни производство е изпълнението на поръчки по индивидуален проект, което включва снемането на размери на място, консултация с клиента, изготвяне на проектм компютърна визуализация, изработка имонтаж
Камекс М АД Камекс М АД

www.kamex-m.com