ГЛОБАЛ ООД   itemprop=

ГЛОБАЛ ООД

"Global" ООД произвежда платове с тъкан и нетъкан текстил, силиконова и полиестерна вата, силиконов пух, капитонира платове за шивашката и мебелната индустрия. Също така извършва внос и търговия с платове за дамска и мъжка конфекция.
Хасково, Южна промишлена зона

"Global" ООД произвежда платове с тъкан и нетъкан текстил, силиконова и полиестерна вата, силиконов пух, капитонира платове за шивашката и мебелната индустрия. Също така извършва внос и търговия с платове за дамска и мъжка конфекция. Фирмата предлага висококачествени микрофибър и софт, милениум, парашут, оксфорд, дими, рашел, полемид, полар, интерлог, алкантра, тактел, таслан, промазки, сатени, хасета, вълнени, памучни, гумирани, щампирани платове; дамаски и платове за мебели и матраци. С използването на високи технологии на всяка стъпка в нашето производство и с участието ни на местни и международни панаири ние израстваме като фирма, дори и в условията на икономическа рецесия. Принцип на “Global” ООД е да прави нови инвестиции и за в бъдеще задържайки своето уважавано място сред най--големите местни търговски марки чрез продължителен и планиран растеж. “Global” ООД увеличава броя на своите работници набирайки квалифицирана работна ръка и изнася стоки за чужди държави. Нашите продукти са изложени в шоурум за представяне и продажба. Клиентите могат да разгледат продукцията ни в нашите складове из цялата страна. Ние знаем че те ще бъдат удовлетворени от широката гама и качеството на продукцията ни.

ГЛОБАЛ ООД - отрасли:


Текстил, Облекло, Платове, Дамаски,

Мнения за ГЛОБАЛ ООД


The company has no review.

Напиши мнение за ГЛОБАЛ ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.