Областни градове ×

Хасково
Фирма ПРОТЕКС ЕООД е с основна дейност внос на платове, хастари, ципове, конци и всички видове шивашки материали на най-ниски цени. Фирмата предлага богат асортимент от материали за шивашката промишленост.

Хасково
ГАЙРАК ЕООД е производител на трикотажни изделия с търговската марка DIVERSE - мъжки и дамски тениски, суичъри, екипи. Продажби на едро и д

Хасково
Фирма ИНА 2004 ЕООД специализира своята дейност в разработването на киселинно - устойчиви, масло - устойчиви и водо - устойчиви тъкани.

Производство на спортни облекла, търговия с платове.

Хасково
Трикотаж и бельо - произво

Хасково
"Global" ООД произвежда платове с тъкан и нетъкан текстил, силиконова и полиестерна вата, силиконов пух, капитонира платове за шивашката и мебелната индустрия. Също така извършва внос и търговия с платове за дамска и мъжка конфекция.

Хасково
Фирмата предлага: всички видове материали за производство на луксозно дамско бельо еластомерни дантели бродерии върху тюл, микрофибър и ликра в бял, черен цвят и по поръчка цветен; различни видове щампи еластомерни жакардови платове различни

Хасково
Фирма „Джеми текс” и „Булут” ЕООД, които работят с марката JEMITEX са директен вносител на платове от Близкия и Далечен Изток. При нас ще намерите тъкани и трикотажни платове и хастари.

Хасково
Фирма ТЕКСТИЛЕЦ АД е наследник на бившата фирма МАНУЕЛА АД - Хасково! Занимава се изключително с производство на тъкани за работно облекло (маслоустойчиви, хидрофобирани и т.н.), както и всички видове технически тъкани за филтри и др.

Спално бельо - производство и търг

Партньори