Секаста ЕООД - Вижте още

Секаста ЕООД

Секаста е изключителен представител за България на известната френска DEVILLE - лидер в отоплението. Днес сме добър партньор на ИНВИКТА- Франия, АКСИС- Франция, БОДАР И ГОНЕ- Белгия, ДЕВИЛ - Франция, ОРТАЛ - Израел, ТЕХНИКАЛ - Унгария.
СЕКАСТА ЕТСЕКАСТА ЕТСЕКАСТА ЕТ

“СЕКАСТА” - Камини, Барбекюта и изделия от камък.

Добрият избор е за цял живот!

Ако тази максима е вярна според вас, то изборът на камината, или казано по-точно – на отоплението, е важен и дългосорочен, дори за тези които я избират като елемент на интериора.
СЕКАСТА ЕТ

Тази е и сентенцията, която ръководи в работата фирма “Секаста”. От 1994 година, когато СЕКАСТА и ДЕВИЛ си подават ръка, СЕКАСТА става представител за България на известната френска марка.

Днес сме добър партньор на ИНВИКТА- Франия, АКСИС- Франция, БОДАР И ГОНЕ- Белгия, ДЕВИЛ - Франция, ОРТАЛ - Израел, ТЕХНИКАЛ - Унгария .

Клиентите ни в България са вече над 7000 и се увеличават непрекъснато, защото се стараем при нас да намират добро решение за отоплението си, гарантирано качество, квалифицирана консултация и внимание. Стремежът ни е непрекъснато да разширяваме гамата на предлаганите камери. Изборът ни на партньори е базиран на доброто качество на изделията и доказаното производство.
Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД
За българските клиенти СЕКАСТА е не само сред първите фирми във формирането на този бранш и налагането на камините с горивни камери от затворен тип, но и компетентен, коректен и професионален изпълнител, за когото всеки клиент е важен.

Затова в специализираните магазини на фирмата е осигурена възможност на живо да се запознаят с богата гама от модели и отоплителни варианти – мощност, начин на пренасяне на топлия въздух в цялото жилище, естетически решения.
СЕКАСТА ЕТ

Мострените модели дават представа за реалния вид на камините, за характеристиките на каменните елементи, а и за качеството на изработката. Работещите модели навсякъде са условие за по-лесен избор и сигурност, че инвестицията си струва, защото може да се видят и усетят приятната топлина и уют, лекотата на обслужването, сигурността и пожаробезопасността.

Служителите на СЕКАСТА подхождат индивидуално и професионално към всеки конкретен случай при избора и вземане на естетическо и топлотехническо решение, за да бъде максимално удовлетворен клиентът.

Все в тази посока е и предлагането на камера с “водна риза”. То удовлетворява онези, които искат едновременно да имат живия огън у дома си и да използват наличната инсталация за водно отопление – твърде икономично решение в такива ситуации.

Вече има и проекти за комбиниране на инсталация за водно отопление (подово или с радиатори) с подвключване на камера с “водна риза”, което икономисва добър дял от електрическа или друга енергия, както и определена част от топлоизлъчващи тела (за помещението, в което гори камината).

В тази област “Секаста” работи в сътрудничество със специалисти и фирми от водноотоплителния бранш, за да бъде гарантирана сигурността при експлоатацията.
Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД Секаста ЕООД
“СЕКАСТА”
Ние ви гарантираме:
 • Бърза реализация – от подписването на договора до запалването на камината;
 • Еднакви цени и условия за всички клиенти от цялата страна;
 • Компетентни екипи със съвременно оборудване, материали, транспорт;
Ако търсите решение, то “СЕКАСТА” е насреща – име, вече доказало се сред многобройните си клиенти.

Облицовъчен естествен камък

Производител на ВРАЧАНСКИ ВАРОВИК и вносител на МРАМОР и ГРАНИТ
Фирмата разполага със собствен цех за производство.

В продуктовата гама основно са изделия за строителството:
 • облицовъчни плочи за вертикален и хоризонтален монтаж
 • шапки и подпрозоречни первази
 • обшивка прозорци и врати, прагове
 • стъпала, колони и балустради
 • кухненски и бар- плотове, плотове за маси и рецепцията на хотела
 • фризове за фасадата по арх.задание
СЕКАСТА ЕТ

Къде още да ни откриете?

гр. Варна
ул. Цар Иван Страцимир 30
телефон офис ++359 (052) 60 25 35; 60 25 36
факс ++359 (052) 61 42 04
 
гр. София
бул. Прага 22 (вх. от ул. Доспат)
телефон ++359 (02) 951 54 70, 954 64 84,
мобилен ++359 (089) 994 34 64

www.sekasta.com

Офиси на Секаста ЕООД

СЕКАСТА ЕООД - СОФИЯ  -  офис и шоурум - Вижте още

СЕКАСТА ЕООД - СОФИЯ - офис и шоурум

СЕКАСТА ЕООД е изключителен представител за България на известната френска DEVILLE - лидер в отоплението.
София, бул. Прага 22 (вх. от ул. Доспат)

02/ 951 54 70; 02/ 954 64 84; 0899 943 464
Мнения за Секаста ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Секаста ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.