Владигер - Вижте още

Владигер

Директен внос на тъкани за мъжка, дамска и детска конфекция- ПОЛАР, синтетика, вълна, памук, еко кожи, кашмири(Италия), шифони, трика и много други платове с цени на вносител.
Троян, с.Орешак, ул.Стара планина 134, до бар Фламинго

Владигер

Владигер

ЗА ВЛАДИГЕР
ВЛАДИГЕР се занимава с търговия с платове и текстилни изделия и е директен вносител платове.
 
Владигер

ВИДОВЕ ПЛАТОВЕ
Магазин за платове Владигер, предлага голям избор от цветове и видове
 
Владигер

МАГАЗИН И СКЛАД
Ето къде се намират магазина и склада на Владигер

Владигер
Директен внос на тъкани за мъжка, дамска и детска конфекция- ПОЛАР, синтетика, вълна, памук, еко кожи, кашмири (Италия), шифони, трика и много други платове с цени на вносител.

     За нас :
Владигер
Фирма "ВЛАДИГЕР" има за основна дейност внос и продажба на едро и дребно на платове. В този бранш сме от 1990 г. Достатъчно дълго сме на пазара, което е атестат за коректност и познаване на изискванията му.

Като ДИРЕКТНИ ВНОСИТЕЛИ можем да се похвалим с гъвкавост при доставките, адекватни цени, голямо разноогразие и количества на склад от базовите тъкани.Това, което Ви е нужно, а го нямаме на склад в желаното количество, се ангажираме да поръчаме във всяка фабрика на Европа, Азия или Индия.


Владигер
Троян, с.Орешак, ул.Стара планина 134 до бар Фламинго - 0899 965 463

Владигер Владигер
     www.vladiger.business.bg

Офиси на Владигер

Владигер Пловдив - Вижте още

Владигер Пловдив

Директен внос на тъкани за мъжка, дамска и детска конфекция- ПОЛАР, синтетика, вълна, памук, еко кожи, кашмири(Италия), шифони, трика и много други платове с цени на вносител. Складове в София и Пловдив
Пловдив, бул."Шести септември" 227

0899 965 739; 032/62 32 45