Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Беллахарт - Вижте още

Беллахарт

Фирма Беллахарт ООД се занимава с производството на консумативи, които са предназначени не само за домакинствата, а и за професионална употреба - тоалетна хартия, салфетки, кухненски ролки, кърпи за ръце. Фирмата разполага със собствена производствена и складова база с площ от 2000 кв.м.
Беллахарт ООД - производство и търговия на тоалетна хартия.
За нас:

Производство и търговия на тоалетна хартия

Беллахарт ООД е една от най-проспериращите компании за производство на санитарни материали на Балканският полуостров. Основана е 1997г. и е с най-съвременните технологии в тази област, разполага с база , която позволява не само да изработим, а и да съхраним произведената продукция.

Беллахарт произвежда продукти като: индустриална хартия, тоалетна хартия, салфетки, домакинска хартия, медицински чаршафи- каширани, еднократни покривки за маса- каширани, кърпи за ръце и др.

Беллахарт ООД - производство и търговия на тоалетна хартия. Ние сме лидер в производството на професионални консумативи и тоалетна хартия на българския пазар, и заемаме основен дял от него.

Освен в България нашите продукти бихте могли да откриете в страни като Гърция, Турция, Македония, Румъния, Германия, Сърбия и други.

Клиентите ни остават наистина доволни, благодарение на технологичните ни постижения, видокото качество на нашите продукти и подобренията в състава.

Нашата главна цел е да запажим досегашната лидерска позиция на съществуващите пазари, да създадем нови артикули, стоки и услуги в полза и удобство на клиентите ни, както и да навлезем в нови пазари.

Нашата база е разположена в град Самоков на площ около 10 000 м?. Имаме производствени помещения, помещения с готова продукция, складове за суровини и офиси. Произвеждаме продукти от най-висококачествена целулоза.

Всяка година разширяваме капацитета на производствените си мощности и асортимент. Вървейки по стъпките на успеха и стремейки се да задоволим нуждите на потребителите, нашите планове включват закупуването на нови производствени съоръжения. Този процес окончателно ще затвърди прогреса от последните няколко години и ще утвърди позицията ни като местен лидер в хартиената индустрия.

За да подпомогнем икономиката се стремим да закупуваме суровини до колкото е възможно от Български производители.

Продукти:www.bellahart.eu

Беллахарт - отрасли:


Други, Тоалетна Хартия, Салфетки,

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..