СКЕЛЕ ООД  itemprop=

СКЕЛЕ ООД

Фирма СКЕЛЕ ООД е основана през 2007г. и е една от водещите български компании в сферата на отдаване под наем и продажба на фасадни скелета, строителна механизация, алуминиеви кули и стълби. Дистрибутор за България е на немската фирма “Layher” Ltd. за а
София, жк. Редута, ул. Георги Минчев 19

“СКЕЛЕ“ ООД Фирма “СКЕЛЕ“ ООД е основана през 2007г. и е една от водещите български компании в сферата на отдаване под наем и продажба на фасадни скелета, строителна механизация, алуминиеви кули и стълби. Дистрибутор за България е на немската фирма “Layher” Ltd. за алуминиеви кули и стълби.До момента сме изградили над 3000 обекта на територията на град София и около 150 обекта из цялата страна. Фирмата е обезпечена изцяло с необходимата за дейността ни складово-материална база, механизация, транспорт и измерителна апаратура. Добрата репутация на “СКЕЛЕ“ ООД се дължи на високото качество на работа, кратките срокове на изпълнение и въвеждането на нови технологии и материали в строителството. “СКЕЛЕ“ ООД Принципи на работа - Коректност; Професионализъм; Качествено и надеждно обслужване; Постоянен стремеж към подобряване качеството на извършваните услуги; Изпълнение в срок. Нашият Екип - Колективът ни е изграден от изключително висококвалифицирани специалисти с богат опит в областта на строителството на скелета.Периодичното възлагане на нови поръчки от клиентите ни е доказателство за отличното качество на извършваните от нас услуги. Услуги Монтажни Дейности - скеле LAYHER; стълбища; алуминиеви кули; огради; хаспели; тръби за боклук; генератори; кранове. Поддържане на мостове; пешеходни мостове; жп. мостове; свлачища /полагане на укрепителни мрежи/; църкви, джамии и фасади. Почистване - прозорци, витрини и фасади; каменни фасади - използва се пясъкоструйка. Услуги Скелета LAYHER Скелета LAYHER: BLITZ - рамково фасадно скеле; ALLROUND - обемно подпорно. Алуминиеви кули: алуминиеви подвижни кули; стълби. Системи за събития: сцени; трибуни.   Мостове - пасарелки   Огради Строителни огради-прозираща и плътна Полицейски заграждения Концертни заграждения   Стълбища     Рампи и Спортни Съоръжения     Сцени и Трибуни   Тръби за отпадъци Под наем и продажба   Генератори   Хаспели Отдаване под наем. Последни проекти Проект МНОГОФУНКЦИОНАЛНА СПОРТНА ЗАЛА - Благодарение на високото качество на предлаганите материали в съчетание с висок професионализъм ,фирмата е участвала и реализирала редица проекти.Един от които е изграждането на Многофункционална Спортна зала. Проект ИПК РОДИНА - Други проекти в които участва фирма "Скеле" ООД е ремонт на Издателско Полиграфически Kомплекс Родина. "СКЕЛЕ" ООД работи по проекти на различни водещи фирми в България: МИНИСТЕРСТВО НА РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ И БЛАГОУСТРОЙСТВОТО; ГБС ИНФРАСТРУКТУРНО СТРОИТЕЛСТВО АД; ЧЕЛОПЕЧ МАЙНИНГ АД; ГЛАВБУЛГАРСТРОИ АД; ТЕЦ МАРИЦА ИЗТОК 2. “СКЕЛЕ“ ООД Благодарение на успешните си усилия, фирма “ СКЕЛЕ “ ООД заслужи доверието на строителните фирми и превърна името си в синоним на лоялност и отлично отношение към клиента. Ако сме привлекли вниманието Ви с построеното от нас до сега и имате желание да получите повече търговска информация за строежите в момента и предстоящите ни проекти, моля заповядайте в нашия офис на ул. “Кап. Тодор Ночев” 1 . Очакваме Ви!

Мнения за СКЕЛЕ ООД


The company has no review.

Напиши мнение за СКЕЛЕ ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.