Монтаж и изграждане на индустриални халета

Областни градове

Производство, доставка, монтаж и демонтаж на метални конструкции. Производство на едрогабаритни и малогабаритни изделия и детайли от метал. Доставка и монтаж на покривно и стенно ограждение от термопанели и ламарина. Консултантска дейност и проектиране.

КЕТКОМ ПРОЕКТ е на пазара от 8 години. Фирмата е с основен предмет на дейност проектиране на строителни конструкции на сгради и съоръжения, като особено и значимо място заемат специални, нетрадиционни и уникални конструкции от стомана, бетон и смесени.

"Изотрон инженеринг" ООД е строителна компания с повече от 12 години опит строителството и предоставяме на партньорите си комплексни решения при изграждане на обекти в цялата страна.

Петрич
Фирма "МЕТАЛКО ЕООД" е основана през 1992 год.Дейността и е свързана с изработването на метални конструкции от нови профили по поръчка.Нашите конструкции са с високо качество на изпълнение и гарант за стабилност за много фирми в Европа.Също така фирмата извършва монтаж на

Пловдив
Основната дейност на МАИ - ГРУП обхваща целия процес на строителството: от проектирането до завършването на обекта с реализацията му на пазара. Финансирането е собствено или с чужди инвеститори. В процеса на работа фирмата се развива и специализира в изграждането на Промишлени, Обществени

Казанлък
Ръководния персонал на фирмата е съставен от професионалисти с богат професионален опит в областта на строителството, хидроизолациите и изграждане на газстанции, бензиностанции и производствени помещения. Цялостно изграждане на сгради и съоръжения - груб строеж и довършителни работи.

Търговище
Джаул БГ ЕООД проектира, изработва и изгражда комплексни метални конструкции, за да задоволи всички сегменти, било то промишлени, институционални, жилищни, офисни помещения, търговски обекти, паркинги, складови бази и др. Вишка под наем - 14м. мобилна.

МСК Проект ЕООД е фирма от град Кубрат, която предлага услуги в сферата на строителното проектиране. Поради значителния си опит натрупан през годините можем да гарантираме качеството на нашата работа. Изработили сме дестки проекти за производствени, жилищни и обществени сгради.

Димитровград
Основните дейности на фирма за Метални Конструкции - Алекс – ГГ са проектиране, изграждане и монтаж на метални конструкции за промишлени цели. Фирмата също така ремонтира и поддържа повдигателни съоръжения - кранове.

Стара Загора
М„ТИЕНГРУП“ ЕООД „ТИЕНГРУП“ ЕООД - Мениджмънт и изпълнение в строителството и метални конструкции. Фирма „ТИЕНГРУП“ ЕООД предлага следните услуги за крайни клиенти, корпоративни инвеститори и частни лица: Пълен мениджмънт и инженеринг в инвестиционното проектиране.

Монтаж и изграждане на индустриални халета


Индустриалните халета са сравнително евтин вариант за изграждане на сгради за производствени или складови помещения. Обикновено подобни халета представляват метална конструкция облицована с термопанели. Подобен вид съоръжение се пуска в експлоатация документално значително по-лесно поради преносимия си характер.

Изборът за строеж на индустриално хале пред този на масивно строителство, се осмисля от целите за които ще се използва и средствата които ще се вложат. За нуждите на складови помещения, в които стоката на едно производство, да бъде съхранена на сухо и защитено от атмосферни и други фактори, едно метално хале ще бъде най-добрата перспектива. Изработката и монтажа на индустриални халета не е типично строителна дейност и компаниите предлагащи подобно строителство разполагат с малко по-различен тип техника и механизация. Монтажа на индустриално хале може да включва използването на кранове, заваръчна техника и други, което прави строителството на халета, прецизна и отговорна задача. Сроковете за изграждане на едно индустриално хале са много по-кратки, от тези на масивно строителство, което е още едно предимство в тяхна полза.


Метални козирки и сенници , Метални конструкции , Метални конструкции (леки) , Метални халета
Прочети повече
Затвори

Партньори